Ne oyunu yav? Siz arkadaş olamazsınız!!!Kaynama yapma. @Jiso oyunlarına gelme.
Ne oyunu yav? Siz arkadaş olamazsınız!!!Kaynama yapma. @Jiso oyunlarına gelme.
Olduk bile.Ne oyunu yav? Siz arkadaş olamazsınız!!!
Yav Law ı Shabondyden seviyordum. Nalakaysa Doffy sama hazretleri ile bağlantısı çıktı ne yapak yani ... Bende bazen mantıksız buluyorum ama sağlam bir karakter, güç olarak felan.Doffy'ci biri nasıl Law sevebilir ya?
Bizi yıkamazlar Doffy sama hazretleri ayrı Law ayrı xdKaynama yapma. @Jiso oyunlarına gelme.
Olduk bile.
Qıskanma xdHarbi yav nasıl olabilir böyle bir şey? Nerede görülmüş Doffy'cinin Law sevdiği
İkisi de birbirini öldürmeye çalışıyordu nasıl ayrı diyebiliyorsunYav Law ı Shabondyden seviyordum. Nalakaysa Doffy sama hazretleri ile bağlantısı çıktı ne yapak yani ... Bende bazen mantıksız buluyorum ama sağlam bir karakter, güç olarak felan.
Bizi yıkamazlar Doffy sama hazretleri ayrı Law ayrı xd
Ne kıskancam lenQıskanma xd
Ayrı ben ikisini ayırıyorum nova olarak Law ı severim. Şu anda onları okuyoruz zaten ama Doffy sama hazretleri en üst zirve yani... askerleri olarak bekliyoruz.İkisi de birbirini öldürmeye çalışıyordu nasıl ayrı diyebiliyorsun
Bizi temsilen.Bizi yıkamazlar Doffy sama hazretleri ayrı Law ayrı xd
Doffy karakteri ayrı Law ayrı. İkisini de farklı şekillerde sevebilir ne var yani. Doffy'i bir tık daha fazla sevdiğini biliyorum. Olsundu.Harbi yav nasıl olabilir böyle bir şey? Nerede görülmüş Doffy'cinin Law sevdiği
Ha anladım. Doffy Law'un da zincirlerini tutuyor ajjdkdkslaAyrı ben ikisini ayırıyorum nova olarak Law ı severim. Şu anda onları okuyoruz zaten ama Doffy sama hazretleri en üst zirve yani... askerleri olarak bekliyoruz.