İsterse chapapanın olsun bayılıyorum böyle kaliteli fanartlara.
Chapapa?İsterse chapapanın olsun bayılıyorum böyle kaliteli fanartlara.
geyiği de çok şımartmamak lazım böyle iyiChapapa?
Benim yeğenimin "terbiyesiz" deyişi o. Law'un Chopper'a hak ettiği saygıyı göstermemesinden dolayı dediydim ben.
Law kitapları daha yeni okurken Chopper kitapları yalayıp yutmuş; üstüne kendi yorumunu katarak yazılar yazıyor işte fark!
O meyve kahve kralda olsa alfa beta gamma tetra bütün bıçakları kullanırdı gerçek doktor.Law gibi beceriksizlik yapmazdı tam kapasite kullanırdı.Meyve zaten 5 milyar kralın ödülü de 5 milyar 100 berry olurdu.Law kitapları daha yeni okurken Chopper kitapları yalayıp yutmuş; üstüne kendi yorumunu katarak yazılar yazıyor işte fark!
Yanlışın var. Kral meyveyi tam kapasite kullansa da hükümet bundan bihaber olur ve ödülü yine 100 olurdu. Reyiz kendini ifşa etmez.O meyve kahve kralda olsa alfa beta gamma tetra bütün bıçakları kullanırdı gerçek doktor.Law gibi beceriksizlik yapmazdı tam kapasite kullanırdı.Meyve zaten 5 milyar kralın ödülü de 5 milyar 100 berry olurdu.
Yanlışın var. Kral meyveyi tam kapasite kullansa da hükümet bundan bihaber olur ve ödülü yine 100 olurdu. Reyiz kendini ifşa etmez.
Gözümü kraldan alamıyorum. Şimdiden etkilemeye başladı bile. Bu nasıl bir güçtür...