Franky'nin kafası "sapıklık"la mı dolu?Aynen öyle. Nami ile Reiju olur. Nami ile Robin olur.
Ve rica ediyorum o listede sonraki balık Jimbei olmasın.
Franky'nin kafası "sapıklık"la mı dolu?Aynen öyle. Nami ile Reiju olur. Nami ile Robin olur.
Evergreen imiş.Evagreen dedim Eva Green çıktı.
Bu ablanin bu adamla sahnesini izle. Tam Big Mom x Kaido
Franky sapık değil mi zaten? Gerçi bu yanını pek göstermedi sanki. :/ O balık Jinbei değildir. Olsa bile yakışır çakma lakerdaya.Franky'nin kafası "sapıklık"la mı dolu?
Ve rica ediyorum o listede sonraki balık Jimbei olmasın.
Hem caktirmasa da posterine bakarken gönlü düştü sanki Reijunun. Destek için tskEvergreen imiş.
bu abla ile çok yakışır Kalifa.
Nami x Reiju güzel ship. Destekliyorum.
Erkeklere karşı pek yüz vermedi zaten Reiju. Her şey mümkün.Hem caktirmasa da posterine bakarken gönlü düştü sanki Reijunun. Destek için tsk
Sensin çakmaFranky sapık değil mi zaten? Gerçi bu yanını pek göstermedi sanki. :/ O balık Jinbei değildir. Olsa bile yakışır çakma lakerdaya.
Bilemiyorum. Sapığım diye geziyor, ancak şimdiye kadar tayfadan kimseyi ne teşhir etmeye çalıştı ne de dikizledi.Sensin çakma
Franky içinse ne bileyim ben daha çok...
Kelime bulamadım. Tamam donla gezdiği doğru ama onun dışında ne sapıklığını gördük la biz? Aksine tacize uğradı bu adam. i
En fazla teşhirci olur.
Adam donla geziyor la. Daha ne teşhiri istiyosun?Bilemiyorum. Sapığım diye geziyor, ancak şimdiye kadar tayfadan kimseyi ne teşhir etmeye çalıştı ne de dikizledi.
Değişik bir kadın. Bdsm seviyor olabilir.Asıl sapık Robin’dir Franky’e yaptığı hareketi unutmadık.