Bu kadar hater olunmaz yahu. 100 çocuk falan filan. 85 tane var amma da seviyinuz abartmayi.Doğurmsaymış la.
Tek başına bir ada dolusu insan yapmış. 100 küsür çocuk mu olur?
Sekilci toplum hep.Benim bildiğim gençliği ile ilgili bir karede sahnelenmişti onda da sbs gibi bir şeydi herhalde. Burnu yine yakıyordu tabi ortalığı.
Yalnız tüm bunlar kızının orantısız bir vücuda sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor
şimdi seride hangisi geçerli emin olamadim, güzel yaşlı hali de yok sanki şu haliydi, öyle miydi?@Aiden Cosplay ile karakterin güzel olduğunu savunmak kaçıncı level?
Çifttir o. Normal 85 olsa duramazdı.Bu kadar hater olunmaz yahu. 100 çocuk falan filan. 85 tane var amma da seviyinuz abartmayi.
Şaka maka hep bir yerden kaybediyorlar. Güzel bir kızı yok bu Big Mom'ın. :/Bunun daha orantılı olan bir kara kardeşi vardı uzunlardan o bir kaç kat daha güzel, orantısız bacaklıdan
Bunun daha orantılı olan bir kara kardeşi vardı uzunlardan o bir kaç kat daha güzel, orantısız bacaklıdan
Caponlar eşeğin kulağına suyu kaçırıyor iyice, sırf bu saçmalık yüzünden yıllardır anime izleyemiyorum
Soldakinin bacaklarından biraz daha kırpsak fena değil aslındaŞaka maka hep bir yerden kaybediyorlar. Güzel bir kızı yok bu Big Mom'ın. :/
Genç hali güzelmiş diyenler oldu işte o kadar Mangada nerede geçiyordu unuttum.Bu kadar hater olunmaz yahu. 100 çocuk falan filan. 85 tane var amma da seviyinuz abartmayi.
Sekilci toplum hep.
şimdi seride hangisi geçerli emin olamadim, güzel yaşlı hali de yok sanki şu haliydi, öyle miydi?
Uzun bacak abartı tabii. Elinden gelse daha da abartacak da en azından bunu bir kabileden diye tanittilar.Caponlar eşeğin kulağına suyu kaçırıyor iyice, sırf bu saçmalık yüzünden yıllardır anime izleyemiyorum
Soldakinin bacaklarından biraz daha kırpsak fena değil aslında
Uzun bacak abartı tabii. Elinden gelse daha da abartacak da en azından bunu bir kabileden diye tanittilar.
Ben de müptelası değilim, destekleme sebebim başka. BM'dir Smo, Crackerdir Sanjidir. Bunlar hep Odaya zıt gittigimden