"Siz nasıl bir haki turu kullaniyorsunuz."Meali?
Ispanyolcam yok.Ispanyolca ceviriden cevrilmis hali.
"Siz nasıl bir haki turu kullaniyorsunuz."Meali?
Arkadaki yengeç çok hoş.
Kata gözlem haki diyor. Sonra The Rock hangi tür haki kullanıyorsun gibi bir şey soruyor. Sonra da sorusuna zaten cevap verildiği fark ediyor falan işte. Resimlere bakarak bu kadar. :/Meali?
Arkadan çizimi unutmuşsun bir sayı daha ekmek var oradan.Farklı bir yöntem deneyecek bence, her seferinde bir uzvunu göreceğiz xD
İki kol desen iki bölüm, iki bacak da var tabi eder dört sonra bir de gövde oldu mu sana beş ve nihayetinde kafasını gösterir
Ben de bu ne acaba diye merak ettiydim.Arkadaki yengeç çok hoş.
Heee.Kata gözlem haki diyor. Sonra The Rock hangi tür haki kullanıyorsun gibi bir şey soruyor. Sonra da sorusuna zaten cevap verildiği fark ediyor falan işte. Resimlere bakarak bu kadar. :/
Capsin sıralaması yanlışBende meali derken cumleyi saniyordum. Zaten capsi da anlamamistim. Tu benim aklıma. Bir turlu kullanamadim bu keratayı.
Olaya entegre etmek için yapmış Ispanyol. Yoksa dedigin gibi 1 ve 2 yer degistirmeli.Capsin sıralaması yanlış
Yani bilemiyorum @Kuroro sadece baloncukla çevirmek yerine, bir aptala anlatır gibi anlatmış olmasa ben de anlamazdım muhtemelen...Bende meali derken cumleyi saniyordum. Zaten capsi da anlamamistim. Tu benim aklıma. Bir turlu kullanamadim bu keratayı.