Gerçeği söylemesinler bu adama. Üzülürüm vallaİşin en kötü tarafı bu karakterle ile benzer şekilde kadınları elde edebileceklerini düşünmeleri. İkisininde Kiku'ya düşmesi ise olaya başka boyut katıyor.
Gerçeği söylemesinler bu adama. Üzülürüm vallaİşin en kötü tarafı bu karakterle ile benzer şekilde kadınları elde edebileceklerini düşünmeleri. İkisininde Kiku'ya düşmesi ise olaya başka boyut katıyor.
Yurtdışında olduğum için hızlıresim datalarını açmıyor:/
Abi senin bu şeylerin beni öldürüyor ya. Çok iyi lan.Sanji gerçeği öğrendiğinde vereceği tepki ile üzmez umarım. :/
Ninjalardan bir şeyler kapmış hemen zeki çocuk.
Yükseleni Sanji olanlar hakkında bir şey yazmamışsın. Mehhhhh...........Bana hangi karakterin fanı olduğunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Zoro severler hayatlarında her zaman karizma olmayı ummuş fakat o anı daima kaçırmıştır. Bu şöyledir: Başından bir olay geçer, hiçbir şey söylemez ve ardından yarım saat geçtikten sonra ulan şunu diyecektim diye düşünür ve bunun üzerine de günlerce kafa yorar.
Akainu severler vurdulu kırdılı insanlardır, kaba kuvvetten hoşlanırlar, konuşmaları kabadır.
Luffy severler hayallerini ardında bırakmış insanlardır, sık hata yaparlar fakat bir şekilde hayatlarına devam edecek gücü de bulurlar.
Bu ne lan fal gibi.
300 Fav gelirse detaylı karakter analizleri ve 5 Dolar ve üzeri bağış yapanlara özel yükselen incelemesi. asşfklaisşkfaşsYükseleni Sanji olanlar hakkında bir şey yazmamışsın. Mehhhhh...........
Zoro fanları duşta hayali tartışma kazanır anca diyorsun xDBana hangi karakterin fanı olduğunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
Zoro severler hayatlarında her zaman karizma olmayı ummuş fakat o anı daima kaçırmıştır. Bu şöyledir: Başından bir olay geçer, hiçbir şey söylemez ve ardından yarım saat geçtikten sonra ulan şunu diyecektim diye düşünür ve bunun üzerine de günlerce kafa yorar.
Akainu severler vurdulu kırdılı insanlardır, kaba kuvvetten hoşlanırlar, konuşmaları kabadır.
Luffy severler hayallerini ardında bırakmış insanlardır, sık hata yaparlar fakat bir şekilde hayatlarına devam edecek gücü de bulurlar.
Bu ne lan fal gibi.
Her şey para olmuş ya....... İnsanlık ölmüş.........300 Fav gelirse detaylı karakter analizleri ve 5 Dolar ve üzeri bağış yapanlara özel yükselen incelemesi. asşfklaisşkfaşs