Nası bile la?Kapaktı herhalde vardı öyle bir şey
Şu an ne konuşuyoruz kaçırdım.
Nası bile la?Kapaktı herhalde vardı öyle bir şey
Az da olsa yaptığı güzel şeyler ayakta tutmuyormu bu adamı!Şu avatarımdaki karakteri nasıl yarattı ben ona şaşırıyorum
Bana bulaşma animede vardı ama uydurmamışlar mangada vardı öyle laf arası bir kare diye hatırlıyorum ama bulmak zor şimdi dressrosa uzun. @William cutting Wano sonu kamabakka kraliçesi desek daha doğru olur yani İvankov kalibresi okamalıkta.Hangi manga sayfası yahu?
Getik başlığında geyiği sallamak...
Eğlenceli olsa gerek. Sallıyorum. Sallıyorum...
Salladım!
Benim hatırladığım Punk Hazard'dan hareket ettiklerinde, ziyafet sonrası bir arada oluyordu o olay.Bana bulaşma animede vardı ama uydurmamışlar mangada vardı öyle laf arası bir kare diye hatırlıyorum ama bulmak zor şimdi dressrosa uzun. @William cutting Wano sonu kamabakka kraliçesi desek daha doğru olur yani İvankov kalibresi okamalıkta.
Salak bu çocuk, bardaktan boşalırcasına yağmur yağarken nasıl yakmaya çalışıyor çakmağı, beceriksizHangisi olur bilemiyorum, ancak yaşanacak gibi.
Kalpsizler.Salak bu çocuk, bardaktan boşalırcasına yağmur yağarken nasıl yakmaya çalışıyor çakmağı, beceriksiz
Kına kına!Salak bu çocuk, bardaktan boşalırcasına yağmur yağarken nasıl yakmaya çalışıyor çakmağı, beceriksiz
Kalpsizler.
Sen yok musun sen... : )
Çektikleri üzücü ama şu an gülmek gerek. Fa fa fa fa