Bunu sen mi didin. Bak gitti elden gidiyor.Mahrem bir foto. Foruma yakışmıyor.
Bunu sen mi didin. Bak gitti elden gidiyor.Mahrem bir foto. Foruma yakışmıyor.
Aslında hakkı budur da... Bakalım buna denk ne yapacak da affettirecek kendini.Seppuku yapsa keyiflensek
Valla bushido diye dolanan doktorlar varsa girelim kardeş...Bak buna gireceksek seride daha kötüleri var. doktorlar mesela
Seninkine yakıştığı kadar güzel durmamış olsa da fena olmamış sanki ha.Law karizma diye çekemiyorsunuz, çok kasıyor forum ... çıksın bir kaç kişi.
Adamlar çıplaktı, kesemedim var bi deLan yeter aşırı karizma sözlerden komaya koyacan bizi
Gerçi hemen pes etmek olmaz, İki kişinin bindiği tır değildir
Sümük bile kesmişti zamanında halbuki.Adamlar çıplaktı, kesemedim var bi de
İçkimi paylaşmam, kahramanlar içkisini paylaşır, içkimi içmek istiyorumAdamlar çıplaktı, kesemedim var bi de
Bi kılıç ustası neyi kesip neyi kesmeyeceğine kendisi karar verirAdamlar çıplaktı, kesemedim var bi de
Bu şey değil mi ya ünlü düşünür Luffynin ''et ve kahraman diyalektiği''?İçkimi paylaşmam, kahramanlar içkisini paylaşır, içkimi içmek istiyorum
Felsefeyi öldürdük de geldik Allah'a Şükür
Zoronun gözü kör olsun bizim kafamızı karıştırıyor.Bi kılıç ustası neyi kesip neyi kesmeyeceğine kendisi karar verir
*kılıcın derecesi not included
Orasını bilemem ben Bizzat, Zorficyus'den alıntıladımBu şey değil mi ya ünlü düşünür Luffynin ''et ve kahraman diyalektiği''?
Zoronun gözü kör olsun bizim kafamızı karıştırıyor.
Yok yahu bu kendisinin mükemmel tümevarım örneğidir.Bu şey değil mi ya ünlü düşünür Luffynin ''et ve kahraman diyalektiği''?