Bunu sen mi didin.Mahrem bir foto. Foruma yakışmıyor.![]()

Bunu sen mi didin.Mahrem bir foto. Foruma yakışmıyor.![]()
Aslında hakkı budur da... Bakalım buna denk ne yapacak da affettirecek kendini.Seppuku yapsa keyiflensek![]()
Valla bushido diye dolanan doktorlar varsa girelim kardeş...Bak buna gireceksek seride daha kötüleri var. doktorlar mesela![]()
![]()
Seninkine yakıştığı kadar güzel durmamış olsa da fena olmamış sanki ha.Law karizma diye çekemiyorsunuz, çok kasıyor forum ... çıksın bir kaç kişi.![]()
Adamlar çıplaktı, kesemedim var bi deLan yeter aşırı karizma sözlerden komaya koyacan bizi
Gerçi hemen pes etmek olmaz, İki kişinin bindiği tır değildir![]()
Sümük bile kesmişti zamanında halbuki.Adamlar çıplaktı, kesemedim var bi de![]()
İçkimi paylaşmam, kahramanlar içkisini paylaşır, içkimi içmek istiyorumAdamlar çıplaktı, kesemedim var bi de![]()
Bi kılıç ustası neyi kesip neyi kesmeyeceğine kendisi karar verirAdamlar çıplaktı, kesemedim var bi de![]()
Bu şey değil mi ya ünlü düşünür Luffynin ''et ve kahraman diyalektiği''?İçkimi paylaşmam, kahramanlar içkisini paylaşır, içkimi içmek istiyorum
Felsefeyi öldürdük de geldik Allah'a Şükür![]()
Zoronun gözü kör olsun bizim kafamızı karıştırıyor.Bi kılıç ustası neyi kesip neyi kesmeyeceğine kendisi karar verir
*kılıcın derecesi not included
Orasını bilemem ben Bizzat, Zorficyus'den alıntıladımBu şey değil mi ya ünlü düşünür Luffynin ''et ve kahraman diyalektiği''?
Zoronun gözü kör olsun bizim kafamızı karıştırıyor.![]()
Yok yahu bu kendisinin mükemmel tümevarım örneğidir.Bu şey değil mi ya ünlü düşünür Luffynin ''et ve kahraman diyalektiği''?![]()