Suçsuz oldukları nereden çıktı?Kendi amaci ugruna sucsuz adamlarin kalbini verdi? Ve halen banane?
Kimbilir nasıl adamlardı ki bu sayede hükümetten pozisyon aldı.
Suçsuz oldukları nereden çıktı?Kendi amaci ugruna sucsuz adamlarin kalbini verdi? Ve halen banane?
Bir sey istemiyorum ki. Law'inda kotu oldugunu bilmeniz yeterli.Tamam bir şey demiyorum. Korsanlar iyi olarak bilinmez. Ne dememi istiyorsun.
Sen adamların kisiligini ve ne yaptiklarini biliyorsan paylasta forumda bilsin? Varsayimlarla is yurumez.Suçsuz oldukları nereden çıktı?
Kimbilir nasıl adamlardı ki bu sayede hükümetten pozisyon aldı.
Bugün harem de kurar diyen kimdi yahu? Ya sen ya trao. Namıssız işte.Kim kime yapıştı diyorum, örnek veriyorum. Örneğimi çürütmeden hala Luffy diyorsun.
Namıssız meselesine de girmeyelim istersen.
Kahkaha attım harbi sjsjsjj. Dur hele celallenme.Bu gidişle çekeceğiz kılıçlarımızı.
Hocam geç kaldın ya. Yardırıyorduk valla.Corazon a laf atan da ne bileyim
Biraz gerilerde kalmış ama Fuji gözlerine faça atmış, Akainu'da dövme falan var :T
Sen ne biliyorsun da masum ilan ediyorsun heaSen adamların kisiligini ve ne yaptiklarini biliyorsan paylasta forumda bilsin? Varsayimlarla is yurumez.
Bir başkası dedi, ben de olur mu olur dedim. Fanartlar öyle diyor sonuçta.Bugün harem de kurar diyen kimdi yahu? Ya sen ya trao. Namıssız işte.
Aklıma gelmişken hukumetin kotu oldugunu savunuyorsan Law'in da hukumete girmesi ile o da kotu oluyor. Yani nereden tutarsak tutalim Law'i kurtaramiyoruz. Ben bildigimi iddia etmedim adamlarin adi sani yok isim yok ee hani kotu kisilikler kotu olaylari? Bak tutarsiz olan bu.Sen ne biliyorsun da masum ilan ediyorsun hea
Ben diyorum ki bu adamları teslim edince hükümetten pozisyon aldı. Suçsuz olsalar hükümet onları değil, Law'u hapse atardı.
Fanartlar Zoro'ya kimleri veriyor. Girme oralara çıkamazsın.Bir başkası dedi, ben de olur mu olur dedim. Fanartlar öyle diyor sonuçta.
Kötü olduğu kadar iyi de yaşamlara önem veriyor, insan öldürmüyor. Tanımadığı hatta ileride düşman olacaklarını düşünse de o hayatı kurtarıyor. Bir nevi doktor oluyor işte, hakkını veriyor.Bir sey istemiyorum ki. Law'inda kotu oldugunu bilmeniz yeterli.
Kahkaha attım harbi sjsjsjj. Dur hele celallenme.