Hiç olmazsa ''Bana yardım etseydiniz, zincirciyim ben'' diye ağlamıyor sevdiğimiz karakterler.Herşeyin ticaretini yapabilir mapusta bile.Fazla kıskanma sen kumunla oynamaya devam et. :S
Hiç olmazsa ''Bana yardım etseydiniz, zincirciyim ben'' diye ağlamıyor sevdiğimiz karakterler.Herşeyin ticaretini yapabilir mapusta bile.Fazla kıskanma sen kumunla oynamaya devam et. :S
Ağlamakla alaya almak arasındaki farkı ben mi öğreteyim.Yardım olsa çarklar kırılmayacaktı sistem çökmeyecekti diyor ama anlayana...Hiç olmazsa ''Bana yardım etseydiniz, zincirciyim ben'' diye ağlamıyor sevdiğimiz karakterler.
O alaya almak değil bildiğin ağlamaktı bırak sen şimdi anlatmayı falan.Ağlamakla alaya almak arasındaki farkı ben mi öğreteyim.Yardım olsa çarklar kırılmayacaktı sistem çökmeyecekti diyor ama anlayana...
Yardım etmediniz demesi doğal orada bin tane kolezyum müttefiki + devrimciler varken hepsine 1 vs All gelin lan demesi büyük cesaretti zaten.
Luffy kendini mi gömüyor?Haftaya Luffy'i sonraki hafta da Morgans'ı gömecekmiş.
Teşekkürler.Gel beraber olsun kardeş.
Bu da Law'cılara hediyem olsun. Bence attığım Law daha yakışıkli.@Mike
Şu adamın her türlü fotosunu attın da bir bu halini düşünemedin he...
Aslında sadece bir iki tane paylaşırım niyetiyle aramaya başlamıştım. Ama bayağı zor buldum bu formatta resimlerini.
Meğer aramam gereken ortam başka bir yermiş. Bu fanlar cidden ürkütücü.
O yüzden @traokun 'un kıymetini daha bir anladım. Bunlar benden sana hediye olsun.
Kabul et, kıskanıyorsun, çekemiyorsun.Bu da Law'cılara hediyem olsun. Bence attığım Law daha yakışıkli.
Teneke kutunun tekini neye kiskanayim ki? Teneke kutunun yeri çop kutusudur veya dönüşümdür.Kabul et, kıskanıyorsun, çekemiyorsun.
Çatla patla.
Teneke kutunun tekini neye kiskanayim ki? Teneke kutunun yeri çop kutusudur veya dönüşümdür.