Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] One Piece Geyik Sohbet

Hiç olmazsa ''Bana yardım etseydiniz, zincirciyim ben'' diye ağlamıyor sevdiğimiz karakterler. :D
Ağlamakla alaya almak arasındaki farkı ben mi öğreteyim.Yardım olsa çarklar kırılmayacaktı sistem çökmeyecekti diyor ama anlayana...

Yardım etmediniz demesi doğal orada bin tane kolezyum müttefiki + devrimciler varken hepsine 1 vs All gelin lan demesi büyük cesaretti zaten. ;)

Ağlamakla alaya almak arasındaki farkı ben mi öğreteyim.Yardım olsa çarklar kırılmayacaktı sistem çökmeyecekti diyor ama anlayana...

Yardım etmediniz demesi doğal orada bin tane kolezyum müttefiki + devrimciler varken hepsine 1 vs All gelin lan demesi büyük cesaretti zaten. ;)
O alaya almak değil bildiğin ağlamaktı bırak sen şimdi anlatmayı falan. :D

@Mike

Şu adamın her türlü fotosunu attın da bir bu halini düşünemedin he...

Aslında sadece bir iki tane paylaşırım niyetiyle aramaya başlamıştım. Ama bayağı zor buldum bu formatta resimlerini.
Meğer aramam gereken ortam başka bir yermiş. Bu fanlar cidden ürkütücü. :oleyo2:

O yüzden @traokun 'un kıymetini daha bir anladım. Bunlar benden sana hediye olsun.:byee:

@Mike

Şu adamın her türlü fotosunu attın da bir bu halini düşünemedin he...

Aslında sadece bir iki tane paylaşırım niyetiyle aramaya başlamıştım. Ama bayağı zor buldum bu formatta resimlerini.
Meğer aramam gereken ortam başka bir yermiş. Bu fanlar cidden ürkütücü. :oleyo2:

O yüzden @traokun 'un kıymetini daha bir anladım. Bunlar benden sana hediye olsun.:byee:
Bu da Law'cılara hediyem olsun. Bence attığım Law daha yakışıkli.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık