Dimi. Kaderleri ve kişilikleri de uyumlu birbirleriyle.Bayağı güzel durmuşlar. Yakışmış.
İşte Vegapunk gibi adamlar böyle çiftlerden çıkıyor.
Şu sahne mangada vardır dediydim ama yokmuş.
Dimi. Kaderleri ve kişilikleri de uyumlu birbirleriyle.Bayağı güzel durmuşlar. Yakışmış.
İşte Vegapunk gibi adamlar böyle çiftlerden çıkıyor.
Gemide Robin'in Law'a yaklaştığı bir sahne hatırlıyorum. Robin konuşmaya çalışıyor, Law "Bana bulaşma" diyor. Punk Hazard sonrası.Dimi. Kaderleri ve kişilikleri de uyumlu birbirleriyle.
Şu sahne mangada vardır dediydim ama yokmuş.
Mangada bulamamıştım bakayım tekrar.Gemide Robin'in Law'a yaklaştığı bir sahne hatırlıyorum. Robin konuşmaya çalışıyor, Law "Bana bulaşma" diyor. Punk Hazard sonrası.
Mangada geçiyor diye hatırlıyorum.
Tabi işin şakası bir yana zaten yürümez o ikisi. Yazık olur Robin'e.
Hayır Law'un meselesi Zoro ve Luffy'den başka.Mangada bulamamıştım bakayım tekrar.
Law-Zoro-Luffy bu konularda aynılar zaten. Bir şey beklenmez, bayanlara yazık olur.
Biraz duygu boşalması yaşasın oda ya. Acıların çocuğu emrah oldu çıktı.Hayır Law'un meselesi Zoro ve Luffy'den başka.
Çok ciddi travma sonrası izleri taşıyor. Bu izler onun ikili ilişkilerini çok fazla yokuşa sürer. Tayfası ile olan ilişkisi bile diğer kaptanlardan başka.
Polisler, askerler gibi düşün mesela.
Gerçi bütün o olaylar olmasaydı Luffy ve Zoro'dan farklı olur muydu onu bilemem ama durum bu.
Bana bulaşma kalbini çalarım demek istemiştir orada. Toei şaşırttı bu sefer.Gemide Robin'in Law'a yaklaştığı bir sahne hatırlıyorum. Robin konuşmaya çalışıyor, Law "Bana bulaşma" diyor. Punk Hazard sonrası.
Mangada geçiyor diye hatırlıyorum.
Tabi işin şakası bir yana zaten yürümez o ikisi. Yazık olur Robin'e.
Bepo karizmayı çizdirdi, Kral ile aşık atamaz.Bu sana gelsin @Mike
Hayır görmedim.
"Law and Chopper" diye google'a yazdığımda "Law and Chopper fanfiction" diye bir öneri görmedim.
Görmedim.
Görmedim.
Zaten adamın hobisi kalp çalmak.Bana bulaşma kalbini çalarım demek istemiştir orada. Toei şaşırttı bu sefer.
Kesinlikle.Bepo karizmayı çizdirdi, Kral ile aşık atamaz.
Kaido'nun yenilmeden önce son göreceği şey