Low'cular her an baskın yapabilir. Onlar Zoro'culardan daha korkunc
Haha Oberyn gifinden sonra böylesin sanırım. Yoksa öncesinden de varmıydı.Digerini
Low'cular her an baskın yapabilir. Onlar Zoro'culardan daha korkunc
Haha Oberyn gifinden sonra böylesin sanırım. Yoksa öncesinden de varmıydı.Digerini
Ne gifi?Haha Oberyn gifinden sonra böylesin sanırım. Yoksa öncesinden de varmıydı.
Wano sonu amiral - Elbaf sonu yonkou - Raftel’de kk üstü. Yeni sloganınız bu olsun. Bir deneyin bunu nasıl ?O zaten kaçınılmaz bir gerçek. Bir gece ansızın 81 Wano 82 Elbaf 83 Raftel hahah
Abarttığımı düşünmekten bazen kötü hissediyorum kendimi.Sanki gözün Law'dan başkasını görürmüş gibi.
Law'a poşet dediği zaman olmuştu da ben her zaman ki gibi ciddiye almıştım. Biraz ileri giderek kabaca yorum yapmıştım. Oberyn in öldüğü gifleNe gifi?
Oberyn ne alaka?
Sev canım. Abuk subuk konuşmadığın sürece istediğin kadar sevebilirsin. O garip sapık otakuların seviyesine düşmeyeceğine eminim.Abarttığımı düşünmekten bazen kötü hissediyorum kendimi.
Ama ne yapayım seviyorum işte.
Haha Oberyn gifinden sonra böylesin sanırım. Yoksa öncesinden de varmıydı.
Güzel One Piece sonu da Devil God olur tamamWano sonu amiral - Elbaf sonu yonkou - Raftel’de kk üstü. Yeni sloganınız bu olsun. Bir deneyin bunu nasıl ?
Tamamen masum bir sevgi benim ki.Sev canım. Abuk subuk konuşmadığın sürece istediğin kadar sevebilirsin. O garip sapık otakuların seviyesine düşmeyeceğine eminim.
Biz hallettik sanıyordum aramızda onu. Bir daha olmayacağına sözünü veririm.
Ohoo ben sakasina uzatiyorumBiz hallettik sanıyordum aramızda onu. Bir daha olmayacağına sözünü veririm.
Şakaları anlama da zorum var benim. Ouff.Ohoo ben sakasina uzatiyorum
Tamam bir daha saka yok.