Şimdi de karaktersiz oldum.Sevmen gerekmez sitedeki Sanji fanlarına oynuyorsundur. Sanji fanlarının gözdesi olmak için.
Şimdi de karaktersiz oldum.Sevmen gerekmez sitedeki Sanji fanlarına oynuyorsundur. Sanji fanlarının gözdesi olmak için.
Sürekli birşeyler yapıyoruz seni ama haşa öyle birşey yok demedim yani böyle sonuçlar çıkarma. :/Şimdi de karaktersiz oldum.
Bunu Oda mı diyor, amaneden abimiz mi?Sanji'yi ben hiç sevmem yav, böyle yanlış delil öne sürülür mü?
Sürekli birşeyler yapıyoruz seni ama haşa öyle birşey yok demedim yani böyle sonuçlar çıkarma. :/
Bunu amaneden diyor ama Oda'nın çizimlerine bakılacak olursa o da içten içe diyor olabilir.Bunu Oda mı diyor, amaneden abimiz mi?
Bunu amaneden diyor ama Oda'nın çizimlerine bakılacak olursa o da içten içe diyor olabilir.
Bundan daha kötüsü Croco'yu kadın olarak görmek. :/Çok ilginç bir rüya gördüm.Rüyamda Wb Rayleigh’e saldırıyordu.Rayleigh zorlanıyordu ama bisentoyu kılıcıyla durdurmayı başarıyordu. Bilinçaltına bak şaka gibi.
Onu mangada göreceğiz bilinçaltına yansımaz daha. :/Bundan daha kötüsü Croco'yu kadın olarak görmek. :/
İyi de :SBundan daha kötüsü Croco'yu kadın olarak görmek. :/
Güzel sahneymiş iyi yakalamışsın arar tabii.İşler şimdi değişmeye başladı.
Bu arada bak nasıl prensini arıyor.