Yada iyi bir dövüşün ardından xDReyiz seviyesini gösterince pişman olacaksın.
Yada iyi bir dövüşün ardından xDReyiz seviyesini gösterince pişman olacaksın.
Öyle bir adamda olduğu için sıfatsız bir şekli olacak.Shogun'un meyvesi hakkında ne düşünüyorsunuz.
Forumda Orochi vs Zoro isteyen tek kişi falandım. Tipi böyle çıkınca en çok hayal kırıklığına uğrayan ben oldum. Bu tip ile ciddi bir dövüş izlememiz imkansıza yakın.Reyiz seviyesini gösterince pişman olacaksın.
Ejder Ejder Meyvesi Mitik Model Yamata no Orochi bekliyorum fakat sadece kafasını dönüşmüş gördük bu da bende acaba SMILE mı yedi şüphesini uyandırıyor. Ama muhtemelen Mitik Zoandır(Umarım).Shogun'un meyvesi hakkında ne düşünüyorsunuz.
Yok öyle bir şey. Bölümlerdir Orochi ile Zoro'nun vs. atılacağını düşünen kılıç müptelaları vardı.Forumda Orochi vs Zoro isteyen tek kişi falandım.
Ben görmemişim o zaman. Yine de en çok hype yaşayan benimdir diye düşünüyorumYok öyle bir şey. Bölümlerdir Orochi ile Zoro'nun vs. atılacağını düşünen kılıç müptelaları vardı.
Neden hep hayalleri yıkılanlar belli kişilikteki insanlar oluyor acaba?Yok öyle bir şey. Bölümlerdir Orochi ile Zoro'nun vs. atılacağını düşünen kılıç müptelaları vardı.
Sen niye hype'landın?Ben görmemişim o zaman. Yine de en çok hype yaşayan benimdir diye düşünüyorum
Hayal mi görüyorsun? Her dedikleri doğru çıkıyor.Neden hep hayalleri yıkılanlar belli kişilikteki insanlar oluyor acaba?