Cosplay'i yapan olabilir fakat olmayabilir de Japnları biliyonuz kadın gibi erkekleri var.Croco biraz kadın gibi durmuş sanki, kadın mı o?
Al sana ülkücü Doflamingo atayım.
Cosplay'i yapan olabilir fakat olmayabilir de Japnları biliyonuz kadın gibi erkekleri var.Croco biraz kadın gibi durmuş sanki, kadın mı o?
Dofy, Türk mü kanka? Aklıma babam geldi ya, Oses izliyorlardı sanırım, bu çocuk ülkücü mü dedi, baktım rock işareti yapıyor.Cosplay'i yapan olabilir fakat olmayabilir de Japnları biliyonuz kadın gibi erkekleri var.
Al sana ülkücü Doflamingo atayım.
Aynen senor iyi giderdi. eyvallah reisRosi yav bizim, ben olsam Senor'u koyardım ama. Eleman işi bilememiş. Murata, en azından Masashi level çizim yapmayı öğreneyim çok bomba Sanji fan art'ları yapacağım reis sana özel.
Bir fanartta benden olsun.
Rock işareti mi yapıyor?Dofy, Türk mü kanka? Aklıma babam geldi ya, Oses izliyorlardı sanırım, bu çocuk ülkücü mü dedi, baktım rock işareti yapıyor.
Cassde kendi sezonu dışında hep boş yapıyordu.Rock işareti mi yapıyor?
Böyle giyinen, penguen gibi yürüyen Türk gördün mü olum sen? Bu özenti işte çakma karakterler bu kadar oluyor.
Fakat şunu beğeneceksin bak.
Çok beğendim bak var ya özellikle mi yapmışlar Sam'i oldum olası sevmezdim. Dean bir tanedir.Rock işareti mi yapıyor?
Böyle giyinen, penguen gibi yürüyen Türk gördün mü olum sen? Bu özenti işte çakma karakterler bu kadar oluyor.
Fakat şunu beğeneceksin bak.
Sen Samci misin yoksa Dean mi?Cassde kendi sezonu dışında hep boş yapıyordu.
Kaç sezon oldu bak Sam hala gereksizlik yapıyor. Dean için resmen yürütüyorlar seriyi. Deanciyiz.Sen Samci misin yoksa Dean mi?
Ben izlemedim bilmiyorum konuyu...Cassde kendi sezonu dışında hep boş yapıyordu.
İzlemedim ben görünüşleri hoşuma gitti o yüzden dedim zaten seversin diye.Çok beğendim bak var ya özellikle mi yapmışlar Sam'i oldum olası sevmezdim. Dean bir tanedir.
Yok güzel yapmışlar zatende Cass i görünce sinirlerim bozuldu.Ben izlemedim bilmiyorum konuyu...
Sadece görünüşleri hoşuma gitti.
İzlemedim ben görünüşleri hoşuma gitti o yüzden dedim zaten seversin diye.