O mecburiyetten birşey yok.O dönemin kıyafeti öyle.Eteğinin altında ne var bunun?
O mecburiyetten birşey yok.O dönemin kıyafeti öyle.Eteğinin altında ne var bunun?
Eliyle tuttuğu yerde sanki bir şey var. Ama sen öyle diyorsanO mecburiyetten birşey yok.O dönemin kıyafeti öyle.
Kadının yüzündeki merak telaş arasındaki ifade olmasa bir cevap verirdim ama malesef bir şey yok.Eteğinin altında ne var bunun?
18-19 yüzyıl falan dönem filmleri izle çok görürsün.Eliyle tuttuğu yerde sanki bir şey var. Ama sen öyle diyorsan
Malesef?Kadının yüzündeki merak telaş arasındaki ifade olmasa bir cevap verirdim ama malesef bir şey yok.
18-19 yüzyıl falan dönem filmleri izle çok görürsün.
Olmasını çok isterdin biliyorum, güzel fantezi olurdu.Malesef?
Meehh. Benim rafine zevklerim vardır. Böyle ayağa düşmüşler pek ilgimi çekmezOlmasını çok isterdin biliyorum, güzel fantezi olurdu.
Rafine zevklerine dokunsam iğrençleşirsin, ters köşe yapmayı seviyorum de anlaşalım.Meehh. Benim rafine zevklerim vardır. Böyle ayağa düşmüşler pek ilgimi çekmez
Hadi lan ordan. Klasımdan asla taviz vermem.Rafine zevklerine dokunsam iğrençleşirsin, ters köşe yapmayı seviyorum de anlaşalım.