Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] One Piece Genel Fanart Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koby serinin başından beri nazik iyi bir çocuk oldu acaba ilerde seride de böyle soğukkanlı davranışlarını görebilir miyiz?
Bunu çok bekledim açıkçası, hani daha karizmayik,soğukkanlı,asker keskinliğine sahip bir şey bekliyodum sonra Reverie'deki halini görünce üzüldüm.Yine ağlak bebek kalmış.Oda'nın en büyük problemi karakter gelişimini yapmıyor olması.Neredeyse tüm karakterler ilk başta nasılsa şu anda da öyle.Bunun en rezil örneği ise Usopp.Tayfa gidip Kaido ve Mama'ya meydan okuyor, bu gidip hala ödlek gibi anırarak kaçıyor.İlla Elbaf'ı mı beklicez cesur adam Usopp için?

Bunu çok bekledim açıkçası, hani daha karizmayik,soğukkanlı,asker keskinliğine sahip bir şey bekliyodum sonra Reverie'deki halini görünce üzüldüm.Yine ağlak bebek kalmış.Oda'nın en büyük problemi karakter gelişimini yapmıyor olması.Neredeyse tüm karakterler ilk başta nasılsa şu anda da öyle.Bunun en rezil örneği ise Usopp.Tayfa gidip Kaido ve Mama'ya meydan okuyor, bu gidip hala ödlek gibi anırarak kaçıyor.İlla Elbaf'ı mı beklicez cesur adam Usopp için?
Ben Koby'nin bu halini seviyorum hem hocası Garp bile senin dediğin gibi soğukkanlı bir asker değil Koby nasıl olsun? Ama ilerde bir Garp ölümü falan görürsek depresyona falan girebilir. Usopp konusunda onun hayali zaten "Denizin Cesur Savaşçısı olmak" daha tayfadan kimse hayaline ulaşmadan cesur olmaz ama bene Koby örneğine benzer Usopp bir olay yaşayacak ve tüm korkusundan ya arınacak yada onu kontrol etmeyi öğrenecek.

Merak etme az Sanjinin hormon yemeklerini yeain düzelir :D , bak Namiyle Robine nerden nereye.:bilmem:
bana katılır mısınız bilmiyorum ama artık aşırı değil mi bu durum naminin beli annormal derecede ince kalçası ona göre aşırı büyük memeleride gövdesinin yarısını kaplıyor ts öncesi daha doğal duruyordu nami şimdiyse her para bulduğunda estetik ameliyatı olan görgüsüz insanlara benziyor karakteri azıcık ciddiye alıyordum artık onuda yapamıyorum vazoyla çay bardağı arası bir şey oldu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık