Çizen Boichi olsa da yazan Oda olduğu müddetçe o çocuksu hava kolay kolay kaybolmaz. xd
oda bıraksında bu adam çizsin
Çizen Boichi olsa da yazan Oda olduğu müddetçe o çocuksu hava kolay kolay kaybolmaz. xd
oda bıraksında bu adam çizsin
He bir de Sanji muradına erer.O geminin banyosunda ve mutfağında çizebileceği şeyleri hayal bile etmek istemiyorum.Boichi'nin iyi olduğu tek konu çizim herhalde.Bir de araştırmaları iyi yapıyor.OP'yi bunun eline verseler 2 cilt sonra iptal edilir.
Sen gerçek inviktus musunHe bir de Sanji muradına erer.O geminin banyosunda ve mutfağında çizebileceği şeyleri hayal bile etmek istemiyorum.
ne yazık kiSen gerçek inviktus musun
Bu reenkarnasyon önceki Joy Boy’du.Sen gerçek inviktus musun
Son ejderhaların babası. Kuzeyin koruyucu. İkinci inviktus.Sen gerçek inviktus musun
böylr çizimleri oda da yapar la ne var bunda anlamadım. saatlerini gömmüş bi sayfaya yüz çizmek için. üstelik tiç çizmiş, çok verimsiz bi süreç
herkesi kabız gbi çizmesini istiyorsun galiba
böyle çizimlerde yapmış bence oda yonkouları gerekli ciddiyette çizmiyor birisi çocukken arkadaşlarını ve rahibesini yemiş diğeri ülkenin üstüne çökmüş tiran falan ama bıraksan tatlı tatlı çizer bmyi gerçekte görsem karadenizli tontiş bir teyzeye benzetirim
Op, shounen-seinen arası bir seri olmalıydı ve çizimleri Oda yerine bu adam yapmalıydı. Şu anki satışları %50 katlardı bence.
böyle çizimlerde yapmış bence oda yonkouları gerekli ciddiyette çizmiyor birisi çocukken arkadaşlarını ve rahibesini yemiş diğeri ülkenin üstüne çökmüş tiran falan ama bıraksan tatlı tatlı çizer bmyi gerçekte görsem karadenizli tontiş bir teyzeye benzetirim