Shanks değil mi ?Bu Sanji mi, Sabo mu anlamadım
Shanks değil mi ?Bu Sanji mi, Sabo mu anlamadım
Aaa Shanks'mış sen söyleyince farkettim Başta Sanji yonkou ile dövüşüyor diye elini kullanmaya karar vermiş ve kılıç almış diye düşünmüştüm. Sonra ne alaka dedim, Sabo, Ace'in intikamını alımaya çalışıyordur. Boru yerine de kılıç bulmuştur diye düşündüm. Ama en mantıklısı Shanks olması, evetShanks değil mi ?
Ahaha güldürdün ha akşam akşam bir de uzun uzun kafasında ki hikayeyi anlatmış.Aaa Shanks'mış sen söyleyince farkettim Başta Sanji yonkou ile dövüşüyor diye elini kullanmaya karar vermiş ve kılıç almış diye düşünmüştüm. Sonra ne alaka dedim, Sabo, Ace'in intikamını alımaya çalışıyordur. Boru yerine de kılıç bulmuştur diye düşündüm. Ama en mantıklısı Shanks olması, evet
Yazmazsam arkamdan bu adam kör diye dedikodu çıkacaktı çünküAhaha güldürdün ha akşam akşam bir de uzun uzun kafasında ki hikayeyi anlatmış.
Yazman kafalardaki şüpheleri pek gidermedi benceYazmazsam arkamdan bu adam kör diye dedikodu çıkacaktı çünkü
Shanks ilk başta bende sanji zannettim.Bu Sanji mi, Sabo mu anlamadım
Yazdığını okuyunca şu videodaki Hashirama'nın tepkisini verdimYazman kafalardaki şüpheleri pek gidermedi bence
Sorunun bende olmadığını görmek sevindirdiShanks ilk başta bende sanji zannettim.