Kılıca bakım yapıyor. Keskinliğini koruması için.Sağ elindeki ve ağzındaki ne anlamadım.
Kılıca bakım yapıyor. Keskinliğini koruması için.Sağ elindeki ve ağzındaki ne anlamadım.
Nasıl bir bakım o yahu? Ayrıca yuvarlak şey ne ola ki?Kılıca bakım yapıyor. Keskinliğini koruması için.
Elindeki bir çeşit abur cubur, ağzındaki de abur cuburun ambalajı. Ağızla açmış ambalajı.Sağ elindeki ve ağzındaki ne anlamadım.
Yok artıkElindeki bir çeşit abur cubur, ağzındaki de abur cuburun ambalajı. Ağızla açmış ambalajı.
Dipnot: Tamamen uydurdum :d
Görmemiştim. Bir daha böyle önyargılı yorumlar yapma. TşkGörmüşünüzdür ama atayım, hoşuma gitti :T
Güzel uydurdum ama xdYok artık
İnternette pek dolaşmıyorsun demek, masum(ruh hastası) ben senin bu özelliğini nerden bilebilirdimGörmemiştim. Bir daha böyle önyargılı yorumlar yapma. Tşk
Ruh hastası isen nolmuş İnternette dolasmiyor isem nolmuş neymiş benim özelliğimİnternette pek dolaşmıyorsun demek, masum(ruh hastası) ben senin bu özelliğini nerden bilebilirdim
Bilmiyorum, enies lobbyde de boş boş duran franky ailesine gidin kılıçlarınıza bakım yapın diye çemkiriyordu.Nasıl bir bakım o yahu? Ayrıca yuvarlak şey ne ola ki?
Yandaki minik vantilatör zoro kılıcı koklarken fazla tahrik olmasın diye değil mi ¿Görmüşünüzdür ama atayım, hoşuma gitti :T
Bilmem, senin hayal gücüne kalmış artık ^^Yandaki minik vantilatör zoro kılıcı koklarken fazla tahrik olmasın diye değil mi ¿