Onu ben de tanımadım. Filler olsa gerek.
Adı Apis, filler karakter. Bu kız hayvanları anlamasını sağlayan hiso hiso no mi'yi yemiştir. Denizcilerden kaçıp yaşlı bir ejderi kimsenin bilmediği bir adaya götürmeye çalışıyordu.Sağ üstteki kimdi?
Onu ben de tanımadım. Filler olsa gerek.
Adı Apis, filler karakter. Bu kız hayvanları anlamasını sağlayan hiso hiso no mi'yi yemiştir. Denizcilerden kaçıp yaşlı bir ejderi kimsenin bilmediği bir adaya götürmeye çalışıyordu.Sağ üstteki kimdi?
Hiç filler izlemediğim için tanımıyorum.Adı Apis, filler karakter. Bu kız hayvanları anlamasını sağlayan hiso hiso no mi'yi yemiştir. Denizcilerden kaçıp yaşlı bir ejderi kimsenin bilmediği bir adaya götürmeye çalışıyordu.
Ben izledim ama yıllar geçti aradan o yüzden tanımadım.Hiç filler izlemediğim için tanımıyorum.
Filler olsa bile güzeldi, ben izlediğim zaman sıkılmamıştım.Hiç filler izlemediğim için tanımıyorum.
Tashigiyi en son yangın tüpü olarak koyman iyi olmuş teşekkürler bu düşünceli harekwt içinBu gece bayağı bir araştırma yaptım.
Tam anlamadım ama teşekkür olsun diye like atıcam.Tashigiyi en son yangın tüpü olarak koyman iyi olmuş teşekkürler bu düşünceli harekwt için
Ahahhhahs senin canına kurban temiz kalpli forumdaşımTam anlamadım ama teşekkür oldun diye like atıcam.
Tmm şimdi ne demek istediğini anladım. Bence ileride ciddileşirse iyi karizma yapar.Ahahhhahs senin canına kurban temiz kalpli forumdaşım