İleride hepsini 2ye katlamış olan yonkou tayfasının içinde bile gizli kalabilen koca yürekli üstün denizci xdrakeRosinante'nin arkasındaki kim? Bellemere olaydı güzel olurdu.
İleride hepsini 2ye katlamış olan yonkou tayfasının içinde bile gizli kalabilen koca yürekli üstün denizci xdrakeRosinante'nin arkasındaki kim? Bellemere olaydı güzel olurdu.
Vay bea! Marine'in yüzakları.X Drake
Öylelerin fanı daha çok olduğu için. Kızlarda da durum öyle.Evet Shanks'ın var benim gördüklerimde de Ace Sabo Cavendish nerde yakışıklı-hoş beyler var onlara dans ettirmişler
Yok mu o kızlar @Dr. Hiluluk çok yakınıyordu bu konudan. Kadınlar hep nerde yakışıklı karakter var onu seviyor diye Ama hiluluk sama gittiÖylelerin fanı daha çok olduğu için. Kızlarda da durum öyle.
Ben onu kız karakter için dedim ya. Nami Robin Hancock'un bunlarında mmdsi çok var.Yok mu o kızlar @Dr. Hiluluk çok yakınıyordu bu konudan. Kadınlar hep nerde yakışıklı karakter var onu seviyor diye Ama hiluluk sama gitti
Ben işte ben bir şeyi yanlış anlamasam ölürümBen onu kız karakter için dedim ya. Nami Robin Hancock'un bunlarında mmdsi çok var.
Hiluluk nereye gitti.Ben işte ben bir şeyi yanlış anlamasam ölürüm
Chris bulursa, tam bulur.