hangi ortamlara girdiğini de gördük reyiz. olsun bu çileyi çektiysen vardır bi bildiğin.
bi ara hareketli görselleri olan bi çizgi roman okumuştum adını unuttum ya :T çok zaman alıyordur varya
hangi ortamlara girdiğini de gördük reyiz. olsun bu çileyi çektiysen vardır bi bildiğin.
bi ara hareketli görselleri olan bi çizgi roman okumuştum adını unuttum ya :T çok zaman alıyordur varya
Bazen öyle şeyler çiziyorlar ki...... Ben bile gördüklerim karşısında....hangi ortamlara girdiğini de gördük reyiz. olsun bu çileyi çektiysen vardır bi bildiğin.
Bazen öyle şeyler çiziyorlar ki...... Ben bile gördüklerim karşısında....
Shinji'yi bilmiyorum. Eskilerden mi ?Marco'yu bir kere daha gördüm sanırım ama tekrar görmek güzel. Güzel bir fanart.
Son resim de güzelmiş.
Shinji var ama onu unutmak daha hayırlı.
@01746 Ro shi nan te beğenmiş.Son resim biraz tuhaf
kardeşim yeter be! dijitalde de mi mesafe yeter lan bıktımMesafeye dikkat edelim lütfen
Sarılıyonuz mu ? Hadi görümüyorum hadikardeşim yeter be! dijitalde de mi mesafe yeter lan bıktım
Oha çok güzel @Violet @Mirage mükemmel sukiçvörd Law olmuş ya ahahahaha @Ölüm Cerrahı LawZeka olarak çok doğru.