Zoro ve luffy'e yaptığı saldırılar bir mi? Katakuri görmüş adamla oraga bayılanın dayanıklılığı bir olmaz.Zoro ve Luffy'i tokatladı ve sadece Luffy bayıldı .d
Zoro ve luffy'e yaptığı saldırılar bir mi? Katakuri görmüş adamla oraga bayılanın dayanıklılığı bir olmaz.Zoro ve Luffy'i tokatladı ve sadece Luffy bayıldı .d
O luffy'e yaptığıydı. Kizaru'yu kesmedi ki zoro ile aynı olsun.Zoro'ya yaptığı saldırının aynısının iki yıl önceki hali Kizaru'nun kolunu koparmıştı.
Açlıktan bayılmamış mıydı orada?Zoro ve luffy'e yaptığı saldırılar bir mi? Katakuri görmüş adamla oraga bayılanın dayanıklılığı bir olmaz.
Zoro ve Luffy'i tokatladı ve sadece Luffy bayıldı .d
Fanart konusunun içinden geçmek üzeresiniz. Zoro ve Luffycileri toplamayın lütfenZoro ve luffy'e yaptığı saldırılar bir mi? Katakuri görmüş adamla oraga bayılanın dayanıklılığı bir olmaz.
Yav bu nasıl bahane ben hala anlamıyorum. Ona baksan Luffy hep aç...Açlıktan bayılmamış mıydı orada?
Kizaru'nun kolu da kopmuştu hatırlarsanO luffy'e yaptığıydı. Kizaru'yu kesmedi ki zoro ile aynı olsun.
Zoro'nun koluna yapsan o da kopardı.Kizaru'nun kolu da kopmuştu hatırlarsan
Kardeşine kıyamaz Kata,Dof değil neticede
Tespit gibi tespit. Et desen dünya umurunda olmaz. Eti düşünür.Yav bu nasıl bahane ben hala anlamıyorum. Ona baksan Luffy hep aç...