Anca uzaktan bakar.Çok iyi yalnız ya. Kiku'nun Kaido deştiği evrende Sanji o üçünün icabına pek de güzel bakar aslında.
Anca uzaktan bakar.Çok iyi yalnız ya. Kiku'nun Kaido deştiği evrende Sanji o üçünün icabına pek de güzel bakar aslında.
İşte ben de Kiku için derdim "Uzaktan bakar" ama geldi peynir gibi deşti Kaido'yu. O yüzden...Anca uzaktan bakar.
Kiku önüne geleni tekliyor. Değil sanji, zoro vs kiku bile açılabilir. Reisteki kılıcın özellikleri yoru ve bisento da yok.Kiku Sanji'den güçlüdür. Sanji'nin 9 kından biriyle mücadele konusu açılsa fena olmaz aslında.
Çok sağlamSanji & King - Queen - Jack
Kiku arc sonu Sanji'ye tek atacak zaten Sanji gerçeği öğrenince.Kiku Sanji'den güçlüdür. Sanji'nin 9 kından biriyle mücadele konusu açılsa fena olmaz aslında.
İyi bari fan artlarda en azından birilerini fark edebiliyor yıkımcılar.Sanji reis buna benzer bir şov yapacak zaten.Sanji & King - Queen - Jack
Muhteşemler! Keşke Linlin de olsaydı.Şöyle seri şeklinde fanartlar çok hoşuma gidiyor :F ( Spoilerde 20 tane resim var, dikkat. Ama hepsi de çok güzeller :d)
Yine baktım da bu formatta bulamadım. Ama bak şunu buldum, hoşuma gitti ^^Muhteşemler! Keşke Linlin de olsaydı.