Çakma Law olmuş o mu güzel. Bence kurşun yemeye devam etmeli en güzel ondan fanart olur.
Çakma Law olmuş o mu güzel. Bence kurşun yemeye devam etmeli en güzel ondan fanart olur.
İki çok anlamlı olmuş. Kikoku ile gerçekten güzel bir kompozisyon kurulmuş. Ama ben 3ü beğendim. Biraz daha belirgin olsa avatar yapabilirdim.
Seni Kikokumla ameliyat edeceğim ogggliiim.Çakma Law olmuş o mu güzel. Bence kurşun yemeye devam etmeli en güzel ondan fanart olur.
3ünde cazibesi başka tabi.İki çok anlamlı olmuş. Kikoku ile gerçekten güzel bir kompozisyon kurulmuş. Ama ben 3ü beğendim. Biraz daha belirgin olsa avatar yapabilirdim.
Tabi 1 numara da güzel ama Rosinante'yi güzel yapamamışlar malesef.
Kikoku ne oluyor neşter ismi falan mı ?Seni Kikokumla ameliyat edeceğim ogggliiim.
3ünde cazibesi başka tabi.
Kikoku kılıcı, Room içerisinde kullanımına bağlı olarak neşter/iğne görevi görüyor.Kikoku ne oluyor neşter ismi falan mı ?
Valla şu an öğrendim kılıcın birde ismi mi varmış wikiden bakayım.Hoş gerçi yancının kılıcı da yan sanayi olur.Kikoku kılıcı, Room içerisinde kullanımına bağlı olarak neşter/iğne görevi görüyor.
Şu an baktım ama hakkaten öyleymiş dereceli kılıç değil Zoro’nunkiler gibi.Valla şu an öğrendim kılıcın birde ismi mi varmış wikiden bakayım.Hoş gerçi yancının kılıcı da yan sanayi olur.
Ben senin wikin olurum ne gerek var oraya.Valla şu an öğrendim kılıcın birde ismi mi varmış wikiden bakayım.Hoş gerçi yancının kılıcı da yan sanayi olur.
O da lanetli kılıç. Dofu doğrar onunlaŞu an baktım ama hakkaten öyleymiş dereceli kılıç değil Zoro’nunkiler gibi.
Kitetsularla lanetli sınıfında olan tek kılıç kendisi heee.Şu an baktım ama hakkaten öyleymiş dereceli kılıç değil Zoro’nunkiler gibi.