Bir hamsinin her yeri boss olsa ne olur reyiz? Luffy bunu tayfaya niye çağırdı? Olurda çok aç kalırsak yeriz diye ksjsjnsjHamsiye boss diye boşuna demiyorlar.
Bir hamsinin her yeri boss olsa ne olur reyiz? Luffy bunu tayfaya niye çağırdı? Olurda çok aç kalırsak yeriz diye ksjsjnsjHamsiye boss diye boşuna demiyorlar.
Jinbei sevmesem şu espride gülmekten altıma sıçardım ama şu yaptığın espri hoş değil.Bir hamsinin her yeri boss olsa ne olur reyiz? Luffy bunu tayfaya niye çağırdı? Olurda çok aç kalırsak yeriz diye ksjsjnsj
Jinbe>Zoro mu!!? Bunu asla kabul etmiyorum!!!Jinbei sevmesem şu espride gülmekten altıma sıçardım ama şu yaptığın espri hoş değil.
Jinbei>zoro bu arada.
HshsjsgsgfJinbe>Zoro mu!!? Bunu asla kabul etmiyorum!!!
Cidden Zurna'nın bunlara verdiği yaralar hemen iyileşti. Kizaru logia olduğu için etkilenmemiş sanmıştımReis aldığı yarayı bile iyileştirmiş burada daha net görünüyor, Zoro'nun tanrı olmasına çok az kaldı
Kid'in ağzı hala kanıyor, Reis farkını koymuş ortaya kırmış teraziyi.Cidden Zurna'nın bunlara verdiği yaralar hemen iyileşti. Kizaru logia olduğu için etkilenmemiş sanmıştım
Bir hamsinin her yeri boss olsa ne olur reyiz? Luffy bunu tayfaya niye çağırdı? Olurda çok aç kalırsak yeriz diye ksjsjnsj
Onun da vücudundaki kesik iyileşti amaKid'in ağzı hala kanıyor, Reis farkını koymuş ortaya kırmış teraziyi.
Tam olarak bu işte. Sanji güzel hamsi buğlama yapar bence...Böyle mi reis . Chopper'in kafayı sil yerine jinbe koy