Önce donla gezmeler şimdi de bu. Nereye gidiyor bu OP gençliği ey twei? :SSanji'nin bacısını kucaklara oturtuyorlar bu nasıl bi terbiyrsizlik ya :S
Önce donla gezmeler şimdi de bu. Nereye gidiyor bu OP gençliği ey twei? :SSanji'nin bacısını kucaklara oturtuyorlar bu nasıl bi terbiyrsizlik ya :S
Sağlam, Reiju'yu Zoro Reis için istiyorum ama bu da fena değil.Görünce güldüm 2 gün önce eklendi yazıyor iyi düşünüp Photoshop yapmışlar.
Sonra vay efendim Japonlar sapık. Yav he he.Önce donla gezmeler şimdi de bu. Nereye gidiyor bu OP gençliği ey twei? :S
Tüh ben Katayı istiyordum Zoro için, yakışmadı.Sağlam, Reiju'yu Zoro Reis için istiyorum ama bu da fena değil.
Onu Sanji düşünecek artık yalnız şu gerçek olsa Sanji serideki en hızlı gelişim gösteren karakter olabilir.2 saniyede yonkou seviyesine çıkıp indirebilir.Sanji'nin bacısını kucaklara oturtuyorlar bu nasıl bi terbiyrsizlik ya :S
Zoro reisi Tashigi'ye yamar Kuina diye hiç sanmıyorum.Sağlam, Reiju'yu Zoro Reis için istiyorum ama bu da fena değil.
Tashigi ile Smoker arasında bir şeyler olmuştur herhaldeOnu Sanji düşünecek artık yalnız şu gerçek olsa Sanji serideki en hızlı gelişim gösteren karakter olabilir.2 saniyede yonkou seviyesine çıkıp indirebilir.
Zoro reisi Tashigi'ye yamar Kuina diye hiç sanmıyorum.
Kata fazla uzun, hem çok pasif anasını dövecek adama sempati besleyen istememTüh ben Katayı istiyordum Zoro için, yakışmadı.