Samurai Jack'i andırıyor oden.
Samurai Jack'i andırıyor oden.
Elemanın çizimleri hep böyle köşeli. Baya samuray jack esinlenmesi var gibi.Samurai Jack'i andırıyor oden.
Kaido da Aku oluyor herhalde :SElemanın çizimleri hep böyle köşeli. Baya samuray jack esinlenmesi var gibi.
Şöyle kısa bir spin-off çizse hoş olabilir aslında.. Kalemini beğendim baya.Baya iyi.
Kaido da Aku oluyor herhalde :S
Sanırım.Kaido da Aku oluyor herhalde :S
Şöyle bir şey buldum.Şöyle kısa bir spin-off çizse hoş olabilir aslında.. Kalemini beğendim baya.
Sanırım.
Aslında güzel olur. Tarzı gayet güzel farklı bir havası var. Ben de çok beğendim.Şöyle kısa bir spin-off çizse hoş olabilir aslında.. Kalemini beğendim baya.
Gördüm bunu. Şu da çok hoşuma gitti. Yüzlerce bölüm yazıp çizen koreli yazarlar şu hisleri kalemlerine işleyemiyor....Şöyle bir şey buldum.
Benim de baya hoşuma gitti.Aslında güzel olur. Tarzı gayet güzel farklı bir havası var. Ben de çok beğendim.
Çöponosuke komik görünüyor.Gördüm bunu. Şu da çok hoşuma gitti. Yüzlerce bölüm yazıp çizen koreli yazarlar şu hisleri kalemlerine işleyemiyor....
Benim de baya hoşuma gitti.
Çöponosuke bile anasının haşin bakışlarını gölgeleyemiyor....Çöponosuke komik görünüyor.