Mike'tı galiba. Resmi kaldırmasa ban yiyordu az kalsın. Öyle bir olay hatırlıyorum.Niye ya. Buraya neler neler atıldı da. William, Mike ... unuttuk mu
Mike'tı galiba. Resmi kaldırmasa ban yiyordu az kalsın. Öyle bir olay hatırlıyorum.Niye ya. Buraya neler neler atıldı da. William, Mike ... unuttuk mu
O neymiş ki?Niye ya. Buraya neler neler atıldı da. William, Mike ... unuttuk mu
Görmesi gereken gördü. Yeter. @İnariMike'tı galiba. Resmi kaldırmasa ban yiyordu az kalsın. Öyle bir olay hatırlıyorum.
Egzotik kadın resimleri çok atılmıştı buraya.O neymiş ki?
Ayak soyulma videosundan falan iyi gene...Egzotik kadın resimleri çok atılmıştı buraya.
Hiçte değildi. Buna bir şey denilecekse onlara da denmeli. Baya açıktı. Erkeksin tabi kadın olanı gözünü doyuruyor dimi. Haklısın.Ayak soyulma videosundan falan iyi gene...
Resim kendiliğinden silinir herhalde bi zaman sonra :dGörmesi gereken gördü. Yeter. @İnari
Ben maykı görmedim seni gördüm sana da bişi demedim ki :/ yazıklar olsun dedim sadece djdjdjHiçte değildi. Buna bir şey denilecekse onlara da denmeli. Baya açıktı. Erkeksin tabi kadın olanı gözünü doyuruyor dimi. Haklısın.
Resim kendiliğinden silinir herhalde bi zaman sonra :d
Gecenizi dostluklarla değiştireyim.Ben maykı görmedim seni gördüm sana da bişi demedim ki :/ yazıklar olsun dedim sadece djdjdj
Bilerek benim şaheserim görünmesin diye mesaj yazıp duruyorsunuz. Bu ayıptır.Gecenizi dostluklarla değiştireyim.