Üzdün. Ayrı bir konusu yok mudur acep, aç de açalım.Var da, konu One Piece olduğu için atmam doğru olmaz.
Efsane karakter Marco reis . Bunlar da kolleksiyona
Çok severim kendisiniEfsane karakter Marco reis . Bunlar da kolleksiyona
Bu konu gerilere gittikçe hortlatacam. Çok güzel işçilikler çıkıyor. Evvel zamandan beri bilgisayar kullanmadığım için kendim bir şeyler yapamıyorum & araştıramıyorum. Böylesi biraz hazıra konmak oluyor ama elden ne gelir Atan tüm arkadaşlara teşekkürler.Çok severim kendisini
Çok katkıda bulunduğum söylenemez. Arada bir denk gelirsem 3-5 bir şeyler atıyorum buraya Hazıra konmuşsun gibi düşünme sonuçta biz de internetten buluyoruz Rica ederizBu konu gerilere gittikçe hortlatacam. Çok güzel işçilikler çıkıyor. Evvel zamandan beri bilgisayar kullanmadığım için kendim bir şeyler yapamıyorum & araştıramıyorum. Böylesi biraz hazıra konmak oluyor ama elden ne gelir Atan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Daha iyi hissediyorum, sağol.Çok katkıda bulunduğum söylenemez. Arada bir denk gelirsem 3-5 bir şeyler atıyorum buraya Hazıra konmuşsun gibi düşünme sonuçta biz de internetten buluyoruz Rica ederiz
Nesi kötü ki? İkisi de gayet karizmatikYaoi diye birşey vardı o geldi aklıma konuya bakarken . Sanji ve Zoro’nun aşkını kızarmış yanaklarını gördüm lanet olsun