Aynı Bir de gey gibi resmediyorlar ikisini ikili fanartlarindaLaw ve Roci kusacam yakında. Bunları buraya atmak 6 aylığına yasaklanmalı.
Aynı Bir de gey gibi resmediyorlar ikisini ikili fanartlarindaLaw ve Roci kusacam yakında. Bunları buraya atmak 6 aylığına yasaklanmalı.
La hadi oradan açtırma ağzımı. Nami-Robin dolmuşta laf etmiyor.Law ve Roci kusacam yakında. Bunları buraya atmak 6 aylığına yasaklanmalı.
Sende bi sus bakayım. Nami dolarken iyi dimi. Şikayet edeceğim sizi. Ayrımcılık yapıyorsunuz.Aynı Bir de gey gibi resmediyorlar ikisini ikili fanartlarinda
Onları görmedim hiç. Baya bi sayfa birikmişti hızlı hızlı aradaki sayfalara baktım hep Law-Roci.La hadi oradan açtırma ağzımı. Nami-Robin dolmuşta laf etmiyor.
Tamam güzel ilişki var aralarında eyvallah.Aynı Bir de gey gibi resmediyorlar ikisini ikili fanartlarinda
Hiç açma o konuyu. Fujoshiler.Onları görmedim hiç. Baya bi sayfa birikmişti hızlı hızlı aradaki sayfalara baktım hep Law-Roci.
Tamam güzel ilişki var aralarında eyvallah.
Arkadaş sürekli ikisinin fanartlarına döne döne döne döne, bi de ikisinin de yaşlar büyük. Bi de pozlar dediğin gibi bir garip. Law kucakta bi poz. Gelmiş 20 küsür yaşına Roci'nin kucağa oturtmuşlar.
Tiksindim valla.
Onları görmemişmişmiş bir iki sayfa öncesine baksan dolu.Onları görmedim hiç. Baya bi sayfa birikmişti hızlı hızlı aradaki sayfalara baktım hep Law-Roci.
Gayet iyiler.
Hakiki doktor
Kızma ortak. Gördüm. Benim 2d çizim kadınlar pek ilgimi çekmiyor. Arkadaşları kınıyorum. BAYLAŞMAYIN BÖLE ŞELER!!!Onları görmemişmişmiş bir iki sayfa öncesine baksan dolu.
Birden hypelandım bende kusura bakma ortak. Bazı paylaşılanlar da haklısın. Dalga geçiyorlar, fanartlık şeyi hiç yok.Kızma ortak. Gördüm. Benim 2d çizim kadınlar pek ilgimi çekmiyor. Arkadaşları kınıyorum. BAYLAŞMAYIN BÖLE ŞELER!!!