Güzel ama realiteden uzak.Şu son manga sayılardan bişeyler lazım.Şöyle bir şey var beğenirsen
Güzel ama realiteden uzak.Şu son manga sayılardan bişeyler lazım.Şöyle bir şey var beğenirsen
Wow. Yetenekliymiş yapan.
Hayal gücü genişçeymiş ama. Babalığı öyle yerden yere vurmak, fırlatıp atmak falan.Wow. Yetenekliymiş yapan.
Daha çok kıskandım adamı çünkü benim de hayalim bu tarz şeyler yapmaktı bir zamanlar. Geçen aldım elime kalemi, bir çizime başladım. Sonra dedim f.ck it.Hayal gücü genişçeymiş ama. Babalığı öyle yerden yere vurmak, fırlatıp atmak falan.
deme öyle, devam et.Daha çok kıskandım adamı çünkü benim de hayalim bu tarz şeyler yapmaktı bir zamanlar. Geçen aldım elime kalemi, bir çizime başladım. Sonra dedim f.ck it.
Reyiz şimdi gaz verici bir şarkı atman lazım. Ama kore klibiyle.deme öyle, devam et.
gaz maz hikaye, gazla bi yere kadar gidersin. yürümeye uğraşmayan bebek yürümeyi öğrenir miydi, boş yapmayıp iyi olmak istediğimiz yolda emek harcamalıyız.Reyiz şimdi gaz verici bir şarkı atman lazım. Ama kore klibiyle.
gaz maz hikaye, gazla bi yere kadar gidersin. yürümeye uğraşmayan bebek yürümeyi öğrenir miydi, boş yapmayıp iyi olmak istediğimiz yolda emek harcamalıyız.
çöpdrama avşit