Olmamış. Momo fazla büyük çıkmış, Tama'nın yüzü olmamış, Toko da copypaste olmuş, Yasue'nin kızı bu yaşa gelp kendine çeki düzen vermeyecek öyle mi lolTama-Momo-Toko
Luffy-Zoro-Nami-Sanji
Olmamış. Momo fazla büyük çıkmış, Tama'nın yüzü olmamış, Toko da copypaste olmuş, Yasue'nin kızı bu yaşa gelp kendine çeki düzen vermeyecek öyle mi lolTama-Momo-Toko
Luffy-Zoro-Nami-Sanji
Tam bir orijinal One Piece karakteri işte. Luffy tanısa hayran kalırdı büyük ihtimal tutkularına bağlılığına, hayalciliğine.-Hey.
-Sence insanlar ne zaman ölür ?
-Bir tabanca mermisiyle kalplerinden vurulduklarında mı ?
-Hayır.
-Tedavisi olmayan bir hastalıkla harap olduklarında mı ?
-Hayır.
-Zehirli bir mantardan çorba içtiklerinde mi ?!
-Hayır!
-Unutuldukları zaman.
Her şey tamam ama bence Toko çok tatlı ve içten gülüyor. Bence gözhel fanartOlmamış. Momo fazla büyük çıkmış, Tama'nın yüzü olmamış, Toko da copypaste olmuş, Yasue'nin kızı bu yaşa gelp kendine çeki düzen vermeyecek öyle mi lol
Şöyle kaliteli tipler var işte. Ne güzel nickini de almışsın, sen gidiyorsun shitty bukai seviyorsun üstüne. Böyle kral adamları sevmeli, saygı duymalı üstüne gül koklanmamalıTam bir orijinal One Piece karakteri işte. Luffy tanısa hayran kalırdı büyük ihtimal tutkularına bağlılığına, hayalciliğine.
Shichibukailer Weevil hariç Mom Kaido gibi tiplerden çok daha iyi. Mom'un bile sürüyle fanı var benim Mihowk fanlığım mı göze batıyor...Şöyle kaliteli tipler var işte. Ne güzel nickini de almışsın, sen gidiyorsun shitty bukai seviyorsun üstüne. Böyle kral adamları sevmeli, saygı duymalı üstüne gül koklanmamalı
Adını söylemen şaşırttı :dSanji değil mi işte?
Arada söylüyorum yoksa önemsiz biri. Dur bak yine unuttumAdını söylemen şaşırttı :d
al o zaman ben de fanart paylaşayım :/ biraz psiko olmuştu ama neyseHer şey tamam ama bence Toko çok tatlı ve içten gülüyor. Bence gözhel fanart
Sen mi çizdin bunu dwey güzel olmuşal o zaman ben de fanart paylaşayım :/ biraz psiko olmuştu ama neyse