kata güzel olmuş, luffynin gözünden :TTekrardan sansimizi deneyelim bakalim.
----
killer olmamış fazla durgun çıkmış reyiz.
kata güzel olmuş, luffynin gözünden :TTekrardan sansimizi deneyelim bakalim.
----
Hakiyi gostermek icin efekti baya hos olmus. Ama o gozlerden cikan efekti anlamadim pek.Baya iyi yalnız.
Killer'i da soyle bir robin atarak telafi edeyim. Avatar yapabilirim muhtemelen bunu.kata güzel olmuş, luffynin gözünden :T
killer olmamış fazla durgun çıkmış reyiz.
Smoothie yok mu
robin severim ama bu arkadaşın çizimini sevmiyorum. hep koreli modellerden aşırma pozlarla çiziyor ve fazla oynuyor yüzüyle :THakiyi gostermek icin efekti baya hos olmus. Ama o gozlerden cikan efekti anlamadim pek.
Killer'i da soyle bir robin atarak telafi edeyim. Avatar yapabilirim muhtemelen bunu.
çok kötü fanartmış be. fakat şu ayağındaki botları çıkarması ilk defa bunları vazo olarak görmemi sağladı ve zihnimi açtı. o vazonun içinde büyük ihtimalle emergency liquid var ve acil durumda özel tekniği için saklıyor meyve gücünü maksimize etmek için...
Masallah,adami ciziminden taniyorsun. Ben sevdim kanks yine de. En azindan orantisiz gibi degil :/robin severim ama bu arkadaşın çizimini sevmiyorum. hep koreli modellerden aşırma pozlarla çiziyor ve fazla oynuyor yüzüyle :T
Zoro-kun'u görünce bacakları titremesin diye dengeleyici mekanizma var diyorlarrobin severim ama bu arkadaşın çizimini sevmiyorum. hep koreli modellerden aşırma pozlarla çiziyor ve fazla oynuyor yüzüyle :T
çok kötü fanartmış be. fakat şu ayağındaki botları çıkarması ilk defa bunları vazo olarak görmemi sağladı ve zihnimi açtı. o vazonun içinde büyük ihtimalle emergency liquid var ve acil durumda özel tekniği için saklıyor meyve gücünü maksimize etmek için...
Ben şahsen yükseldim, yakışıyorlar maşallah.Daha geçen gün uyardım çok fazla poşet paylaşmayın diye.
Gogıla direk zoro law yazdım çıkan bunlar.Herkes yakıştırıyor demek ki.Ben şahsen yükseldim, yakışıyorlar maşallah.
Boyları boylarına, posları poslarına. Bol kılıç çarpıştırmalar dilerim.