Arkadaş yine ne yaptım. Ne yapsam yaranamıyom.Karizmanın vücut bulmuş hali resmen.
Tehlikeli sularda yüzüyorsun Hiru-chan.
Arkadaş yine ne yaptım. Ne yapsam yaranamıyom.Karizmanın vücut bulmuş hali resmen.
Tehlikeli sularda yüzüyorsun Hiru-chan.
Takılıyorum reis ya. Sıkıntı yok. Güzel resimler.Arkadaş yine ne yaptım. Ne yapsam yaranamıyom.
Teşekkür ederim. Senden aldığımı biraz erken değiştirmiş oldum ama dayanamadım.Pp çok hojdır
Benim de çok hoşuma gitti. Diğeri sert bir şeydi, bu daha çok sempatik bir şey. En kötü ihtimalle sonraki bölüme kadar gideri var.Aa ne önemi var bu bin kat daha güzel hem
Utanmasam Zoro'yla bir tutacağım adamı ya. Fb bittiğinde, çok yüksek ihtimalle favori karakterler listemde 2.sıraya oturacak.Zaten bu bölümdeki Oden baya fanart malzemesi verdi herhalde çok sempatikti,sevdim
Aynen, üstün vasıfları toplamış üstünde.Tabii adam hem çok sempatik hem de kılıçcı daha ne olsun Zorojuro'lar için
Hahahah.Kılıç kullanıyor olması üstün vasıf mı agahshshs yazık o zmn bizim vasıfsız Luffy'mize.
Zoro'daki üstün vasıfları saymaya kalkarsak yoruluruz. O da olmayı versin.O zmn Zoro'nun pek sempatik olmaması üstün vasıflı olmadığı anlamına geliyor senin dediğine göre.
Gerçekten çok iyi. Burada aşırı karizma duruyor WbAaaa:/ peki şimdi?