İyi pekiFan artlara göre yorumladım yav, karakter değil. Yoksa Robin de benim canımın içi, ayrım yapmam. Hepsini kucaklıyorum.
İyi pekiFan artlara göre yorumladım yav, karakter değil. Yoksa Robin de benim canımın içi, ayrım yapmam. Hepsini kucaklıyorum.
Hiyori'yi güzel bulmayan da ne bileyim... şov peşindedir bence.
Bu ne güzel bir kıyaktır.Law fanlarına kıyak yapayım. Buyurun, buyurun, buyuruun:
Bana bunlarla gelin.Bu elemanın garp çizimi var mı ?
Bana bunlarla gelin.Bu elemanın garp çizimi var mı ?
Ciddiyim Sanji’nin okama hali Hiyori’den daha güzel:/Baştan dördüncüsü diğerlerine nazar değmesin diye mi? Çünkü über ultra çirkin ve insan nasıl boş bir karakter olduğunu bilince Reiju, Vivi, Nami, Robin, Bonney gibi güzelliklerin yanına yakıştıramıyor. O kadar uygunsuz. Hatta sansürlesek mi. Bu günlük hiyori aşağılamak yetti. Gidip mutluluk saçacağım teşekkürlet
Seni kınıyorum. Hiyori çok güzel bir kadınBaştan dördüncüsü diğerlerine nazar değmesin diye mi? Çünkü über ultra çirkin ve insan nasıl boş bir karakter olduğunu bilince Reiju, Vivi, Nami, Robin, Bonney gibi güzelliklerin yanına yakıştıramıyor. O kadar uygunsuz. Hatta sansürlesek mi. Bu günlük hiyori aşağılamak yetti. Gidip mutluluk saçacağım teşekkürlet
Robin, Nojiko, Hiyori listeyi tamamladım hahahaReiju, Nami, Vivi ve Boney...
Bilmiyorum hocam.Bana bunlarla gelin.Bu elemanın garp çizimi var mı ?
900 bölüm bu tatlışlıktan mahrum bırakan OdaHiyori'yi güzel bulmayan da ne bileyim... şov peşindedir bence.