Yani ben de nefret etmiyorum. Nefret edilecek bir şeyi bile yok.Haha. Ben nötr'üm. Olsa ne olur olmasa ne olur sanki.
Yani ben de nefret etmiyorum. Nefret edilecek bir şeyi bile yok.Haha. Ben nötr'üm. Olsa ne olur olmasa ne olur sanki.
Yok ki seride yok. Bir o karede çizildi.Yani ben de nefret etmiyorum. Nefret edilecek bir şeyi bile yok.
Adam kral Sürekli birini dövsem modunda. Sevmiyor musun yoksa :/Garp.
Linlin'in gençliği baya güzel ya. Böyle kalmış olsaydı Hancock'a rakip olurdu bende.
@Mr.Bushido
Yıllar Linline iyi davranmamış Hancock’a herkes rakip olabilir sonuçta normal bir kadınGarp.
Linlin'in gençliği baya güzel ya. Böyle kalmış olsaydı Hancock'a rakip olurdu bende.
@Mr.Bushido
Tek çocuk yapan bile gotu gobegi salıyor, sporla falan toparliyorlar. Normal bence. Hani tek seferde 4 5 çocuk bile olduğu olmuşMom nasıl profilinde ki hale geldi ya. Kimisi güzel yaşlanmıyor demek ki.
Garp'ı sevemiyorum. Ona çok kızıyorum.Adam kral Sürekli birini dövsem modunda. Sevmiyor musun yoksa :/
Zaten Hancock en güzeli değil ki.
Hancock'a rakip yok şuan bana göre. Belki Robin.Yıllar Linline iyi davranmamış Hancock’a herkes rakip olabilir sonuçta normal bir kadın
Kilo verirsin dimi. Kimse aldığı kilolarda kalmak istemez. Kendine bakar.Tek çocuk yapan bile gotu gobegi salıyor Normal bence. Hani tek seferde 4 5 çocuk bile olduğu olmuş
Aaa Robin bebeğim en güzeliHancock'a rakip yok şuan bana göre. Belki Robin.
Kesin Ace yüzünden :SGarp'ı sevemiyorum. Ona çok kızıyorum.
Bana göre Hancock en güzeli.