Oldu.Aslında bunu fanart başlığında kullanacaktın, konuyu ele geçirişimiz tasdiklenecekti.
https://www.instagram.com/p/B3vmZoq...Y6llzOcKDt8HxQeZk8OnI4bDCAp3nerbXmJF62vPp_6YA
Oldu.Aslında bunu fanart başlığında kullanacaktın, konuyu ele geçirişimiz tasdiklenecekti.
Luffy'de bizden olsundu. Doktorluğu kaptırmayalım biz.Sen o kadar çalış çabala, yıllarca oku doktor ol, hem bedensel hem mental olarak kendini harca... Sonra köyden indim şehire Luffy KK olsun.
Shinobu gibi asil bir kadına layıkLuffy'de bizden olsundu. Doktorluğu kaptırmayalım biz.
Başlamışken devam edelim.
Seni de bu ara çok etiketledim. Umarım rahatsız etmiyorum. Ama buna da etiketlemem lazım.
@01746 Ro shi nan te
Belli bir sayıda aynı karakteri atabilirsiniz diye bir kural var mı? Yok.Konu (Genel Fan art) değilde (Law fan art) başlığı gibi her yerde Law fan artları var. Eğer böyleyse yeni bir fan art başlığı açılsın ve bu başlık (Law fan art başlığı) olarak değiştirilsin.
Aman diyim bizden uzak Chopper'a yakın olabilir.Shinobu gibi asil bir kadına layık
Çok güzel bu. Keşke hep böyle resimler olsa bu konuda
Dede meğer hulk imiş haberimiz yokmuş
Reyise artık Yonkoulukta yetmiyor demek ki.
D-Gray Man'deki Allen'in hocasının cosplayini mi yapmış?Luffy'de bizden olsundu. Doktorluğu kaptırmayalım biz.
Başlamışken devam edelim.
Seni de bu ara çok etiketledim. Umarım rahatsız etmiyorum. Ama buna da etiketlemem lazım.
@01746 Ro shi nan te