İvankov Sanji'ye azcık dokunsa sevecen yaniBu Sanji güzel iyi
Seni senii
İvankov Sanji'ye azcık dokunsa sevecen yaniBu Sanji güzel iyi
Güzel kadın görünce şirazesi kaydığı için sevmiyordunuz Sanji'yi hani.Bu Sanji güzel iyi
Sadece güzel kadınlarmıı yoksa bütün kadınlar mı?Güzel kadın görünce şirazesi kaydığı için sevmiyordunuz Sanji'yi hani.
Sadece güzel kadınlar.Sadece güzel kadınlarmıı yoksa bütün kadınlar mı?
Yani sadece kadınlar bile değil :dSadece güzel kadınlar.
Dışardan kadına benzeyenler ahahhahaYani sadece kadınlar bile değil :d
Yok canım ben bu Sanji güzel dedim, diğeri gebersin hahaahİvankov Sanji'ye azcık dokunsa sevecen yani
Seni senii
Sadece o yüzden değil, Sanji'yi sevmememizin altında çok derin bir felsefe var Hem ben sadece güzel dedim. Sanji çok abartıyor Kiku'ya bile sarkıyor hahahaGüzel kadın görünce şirazesi kaydığı için sevmiyordunuz Sanji'yi hani.
"Sadece güzel kadınlar" ifadesi haterların işi.Sadece güzel kadınlarmıı yoksa bütün kadınlar mı?
Nasıl kadınlar değil, kalbi kadınsa kadındır işte.Yani sadece kadınlar bile değil :d
Yaov bırak. Güzel kadın görünce, Sanji'ymiş falan bakmadan bir sevesin geldi, kimi yiyorsun.Yok canım ben bu Sanji güzel dedim, diğeri gebersin hahaah
Sadece o yüzden değil, Sanji'yi sevmememizin altında çok derin bir felsefe var Hem ben sadece güzel dedim. Sanji çok abartıyor Kiku'ya bile sarkıyor hahaha
Yav şaka ile karışık yazdım işte sonuçta gerçek Sanji değil. Hayır bir de durup dururken Sanji oldum, sanki bir kabusun içindeyimYaov bırak. Güzel kadın görünce, Sanji'ymiş falan bakmadan bir sevesin geldi, kimi yiyorsun.
Ayrıca "Kiku bile" derken.
La bu adam sadece güzel kadınları umursuyor olsaydı okama adasında okamalardan kaçmaz, hepsini hacamat ederdi. Adam sırf kalpleri kadın diye onu bile okama yapmalarına izin vermiş, Mr. Prince'i itibarsızlaştırma çabalarınızın farkındayız yani.
Öyle mi?!Nasıl kadınlar değil, kalbi kadınsa kadındır işte.