Çimento fabrikası yetmezzzzzz
Böyle bir karakter bir daha gelmez.
Bu adamın heykelini yapmak kimsenin haddine değildir.Çimento fabrikası yetmezzzzzz
Katılıyorum. Ayrıca, hak ettiği fan sayısının en çok altında kalan karakterdir bence. Yeri gelmişken belirteyim.Böyle bir karakter bir daha gelmez.
Mom, Kaido falan tırt çıktı.
Kişilik yönünden hepsine tur bindirir. Boşuna baba demiyorlar. Ama Roger da yaşasaydı gölgesinde kalırdı.Böyle bir karakter bir daha gelmez.
Mom, Kaido falan tırt çıktı.
Hele dur bir görelim önceKişilik yönünden hepsine tur bindirir. Boşuna baba demiyorlar. Ama Roger da yaşasaydı gölgesinde kalırdı.
Fanları salla ya, ne kadar az o kadar iyiBu adamın heykelini yapmak kimsenin haddine değildir.
Katılıyorum. Ayrıca, hak ettiği fan sayısının en çok altında kalan karakterdir bence. Yeri gelmişken belirteyim.
Değeri bilinse, sevilse daha iyi bence. Sanki üstünden para mı kazanıyoruz ki payımız azalacak diye üzülelim.Fanları salla ya, ne kadar az o kadar iyi
WB saygı duymussa beklentin büyük olsun.Hele dur bir görelim önce
Fanları salla ya, ne kadar az o kadar iyi
Bekliyorum zaten, seriyi takip etme sebeplerimden biri.WB saygı duymussa beklentin büyük olsun.
Çok yüzeysel bakıyorsun, Ace kovalama işine girip emir dinlemediğini WB'nin sözünü dinlemediğini söyleyecekken suçu kendi üzerine alıp ben seni gönderdim demişti. Ama böyle ince ayrıntıları tabi hatırlamazsın sonuçta yüzeyde kaybolmuş gitmişsinEgoist adamın gucu var iyi birisi ama kendini begenmislik tavan. Her seyde "Ben ben ben ben ben ben ben ben ben" diye soylenip duruyor. Shanks'a saldirmasi tamamiyla tutarsız. Adam sana bilgi veriyor sende ona saldiriyorsun. Güç insani yozlaştırır.