Pardon bir dahaki sefere sözBöyle şeylerde beni alıntılaman lazım arada kaynıyordu bak
Baba iyi adamdı. Yanındaki cengaver de iyidirBu yaktırır işte.
Pardon bir dahaki sefere sözBöyle şeylerde beni alıntılaman lazım arada kaynıyordu bak
Baba iyi adamdı. Yanındaki cengaver de iyidirBu yaktırır işte.
Ace için daha çok üzülmüştüm ya. Baba yine yaşamıştı ama bu çocuk daha yaşayacaktı.Pardon bir dahaki sefere söz
Baba iyi adamdı. Yanındaki cengaver de iyidir
Duygulandım. Bu muhteşem ikiliyi görünce Sakazuki'yi anımsadım nedense..
Cihan yiğit görsün. En iyi baba - oğul.
Babalık çok daha fazla fanı hak ediyor. Ace'yi de severim. Bu ikili, One Piece'nin en duygusal yanı olabilir ya benim açımdan.Baba iyi adamdı. Yanındaki cengaver de iyidir
Babayı çok severim hatta tartışmasız serinin en güçlü karakteridir benim için amaCihan yiğit görsün. En iyi baba - oğul.
Baba, Oğul ilişkisini anlaşma ile sınırladın ya tam senlik bir sığ bakış. Ne kadar da tahmin edilebilir bir yorum olmuş bu böyleBabayı çok severim hatta tartışmasız serinin en güçlü karakteridir benim için ama
Wb-ace en iyi baba oğul değil kesinlikle meiou:/ çünkü ilişkilerindeki anlaşmazlık yüzünden ace yakalandı ve savaş çıktı.
Hıh geldi yine kibrit fanıBaba, Oğul ilişkisini anlaşma ile sınırladın ya tam senlik bir sığ bakış. Ne kadar da tahmin edilebilir bir yorum olmuş bu böyle
Söz dinleyen çok kişi var sana onlardan verelim, Reis'in farkı oHıh geldi yine kibrit fanı
Napalım biraz büyük sözü dinleseymiş red:/
O pp ne abi? Katakuri Sanji'nin don giyen bacısına göz dikmiş.