Ya ben böyle fan art sevmiyorum, illa ya manga olacak ya da animeden gif felan .. Burda ki kim Law mı? Un kurabiyesi olmuş adam.
Ya ben böyle fan art sevmiyorum, illa ya manga olacak ya da animeden gif felan .. Burda ki kim Law mı? Un kurabiyesi olmuş adam.
Mihawk, Shanks, Jack, Kata, Sanji gibi epik karizma abidesi karakterler varken Çoppa, Usop, Zoro neden çokça paylaşılıyor acaba? Seride karizma karakter bolca var, seç beğen al
Mihawk'ı yanlış yere yazmışsın hocam. O karizma abidiği olur anca.Mihawk, Shanks, Jack, Kata, Sanji gibi epik karizma abidesi karakterler varken Çoppa, Usop, Zoro neden çokça paylaşılıyor acaba? Seride karizma karakter bolca var, seç beğen al
Oda'nın acizliğine uğramış, en azından Zoro gibi onurunu sattırmamış
Haklısın karizma adam...
Nasıl?Mihawk'ı yanlış yere yazmışsın hocam. O karizma abidiği olur anca.
Zoro'nun ne onursuzluğunu gördün reyiz?Oda'nın acizliğine uğramış, en azından Zoro gibi onurunu sattırmamış
Hani Mihawk'a secde edip bütün onurunu yere seriyor ya, tabii bunu tayfa için yaptığı için pek dikkat çekmez. Ben şahsen beğenirim Zoro'nun bu davranışını.Zoro'nun ne onursuzluğunu gördün reyiz?
Bu onursuzluk değil adamlıktır.Hani Mihawk'a secde edip bütün onurunu yere seriyor ya, tabii bunu tayfa için yaptığı için pek dikkat çekmez. Ben şahsen beğenirim Zoro'nun bu davranışını.
Laf ettiğimden değil ama onun da benzer bir onur kırıcı davranışı olarak söylemiştim. Ben de adamlık olarak görüyorum bu davranışını ancak onurunu yere sermek suretiyle gerçekleştiriyor bu adamlığını.Bu onursuzluk değil adamlıktır.
Bu arada dalgasına attığım bir foto yüzünden Zoro'ya laf etmen olmadı be...
Şanşi yi de severim halbuki.
Başka yerlerini sattırmaktan sıra gelmemiştirOda'nın acizliğine uğramış, en azından Zoro gibi onurunu sattırmamış
Nasıl?