Rosinante ölmeseydi sanırım bu üçlünün aralarındaki ilişki şöyle şirin bir şey olurdu.
Luffy ne alaka çözemedim ama çok şirin durmuş.
Ah ne tatlı şeker şey bunlar.
Bende şunu bırakayım. Utandı bizim oğlan.
Rosinante ölmeseydi sanırım bu üçlünün aralarındaki ilişki şöyle şirin bir şey olurdu.
Luffy ne alaka çözemedim ama çok şirin durmuş.
Shirahoshi: Law-sama ekmek yemeden doymazsın, ye bence.Ah ne tatlı şeker şey bunlar.
Bende şunu bırakayım. Utandı bizim oğlan.
Siz anlamıyorsunuz kardeş. Law doktor çocuk.Shirahoshi: Law-sama ekmek yemeden doymazsın, ye bence.
Law: ???
Niye ekmek sevmediğini merak ediyorum. Bununla ilgili bir sitede bir düşünceye denk gelmiştim. Law, Doffyler yemek yerken çağrılıyor. O sahnede Treboll'un elinde ekmek var burnundan sümük akıyor. Bunu gören Law artık ekmek yemeyi sevmiyor falan gibimsi bir düşünceydi.Shirahoshi: Law-sama ekmek yemeden doymazsın, ye bence.
Law: ???
Tam bir doktor kafası. Sağlıklı yaşam.Siz anlamıyorsunuz kardeş. Law doktor çocuk.
Doktorlar ne diyor; "Ekmek yemeyin."
HAYIIIIRRRRR!
Sanırım bu soruyu açıklayan bir fanart buldum.Niye ekmek sevmediğini merak ediyorum. Bununla ilgili bir sitede bir düşünceye denk gelmiştim. Law, Doffyler yemek yerken çağrılıyor. O sahnede Treboll'un elinde ekmek var burnundan sümük akıyor. Bunu gören Law artık ekmek yemeyi sevmiyor falan gibimsi bir düşünceydi.
Sanırım bu soruyu açıklayan bir fanart buldum.
Ama görünce ağlayabilirsin.
Ve bir açıklama daha. Gülsem mi ağladam mı bilemedim.
İngilizcedeb fransızcaya çeviri yapmış. İngilizce "bread" (ekmek) olan kelime Fransızca'da "pain" olarak geçiyormuş, yani acı.Ya kötü oldum ki ben.
Öbürünü anlayamadım, ingilizcem olmadığından öyle.
Harbi arada kaldım. Gülünmeli mi gülünmemeli mi?İngilizcedeb fransızcaya çeviri yapmış. İngilizce "bread" (ekmek) olan kelime Fransızca'da "pain" olarak geçiyormuş, yani acı.
Law da diyor ki, "Bakın işte, Fransızlar beni anlıyor."
Ayrıca İngilizce'n yoksa ilk resmin altındaki içi azıcık ısıtan (azcık sırıttıran) kısmı da anlamamışsındır herhalde?
O kadar üzdüm madem birazcık da gülümsetiyim. (Gerçi muhtemelen biraz üzüntü de verecem.)Harbi arada kaldım. Gülünmeli mi gülünmemeli mi?
Yok hayır, sadece görüntüler üzdü.
Niye ekmek sevmediğini merak ediyorum. Bununla ilgili bir sitede bir düşünceye denk gelmiştim. Law, Doffyler yemek yerken çağrılıyor. O sahnede Treboll'un elinde ekmek var burnundan sümük akıyor. Bunu gören Law artık ekmek yemeyi sevmiyor falan gibimsi bir düşünceydi.
Tam bir doktor kafası. Sağlıklı yaşam.
Fast fostsuz yaşam mı olurmuş be
Ülkeyi yok eden sedef hastalığı önce buğdaya bulaşmış, ekmek yoluyla da herkese.Sanırım bu soruyu açıklayan bir fanart buldum.
Ama görünce ağlayabilirsin.
Ve bir açıklama daha. Gülsem mi ağladam mı bilemedim.