Shanks aralarında çocuk gibi kalmış. Diğerleri afedersin canavar gibiEnteresan geldi.
Shanks aralarında çocuk gibi kalmış. Diğerleri afedersin canavar gibiEnteresan geldi.
Canavarlar zaten shanks garibim içkisini dökene bile sesi çıkmıyor diğerleri adam öldüre öldüre yürüyorlar . Yankoların usoppu Shanks reis, taa ki biri dostunu elleyene kadarShanks aralarında çocuk gibi kalmış. Diğerleri afedersin canavar gibi
Germa kıyafetleri değil mi onlar.Enteresan geldi.
Evet kapak resmini uyarlamışGerma kıyafetleri değil mi onlar.
Kafasına vur ekmeğini al Çok güçlü çıkacak ama diğerleri gerçekten daha etkileyici. Özellikle Kaido ve WB.Canavarlar zaten shanks garibim içkisini dökene bile sesi çıkmıyor diğerleri adam öldüre öldüre yürüyorlar . Yankoların usoppu Shanks reis, taa ki biri dostunu elleyene kadar
Kaido'yu nasıl zapt edecekler çok merak ediyorum hayal gibi. O yüzden yonkolardan hiçbiri düşmez gibi geliyor bana. Roger kk olduğundada yonkolar vardı benim için düşmeselerde olurKafasına vur ekmeğini al Çok güçlü çıkacak ama diğerleri gerçekten daha etkileyici. Özellikle Kaido ve WB.
Bir zayıflık uydururKaido'yu nasıl zapt edecekler çok merak ediyorum hayal gibi. O yüzden yonkolardan hiçbiri düşmez gibi geliyor bana. Roger kk olduğundada yonkolar vardı benim için düşmeselerde olur