Yürü pis Hancock'cı seni Robin'i sana yar etmemIvankov mu? Felç geçirdim sanki
Ben zaten Hancock'cuyum ama biraz önce Robin bana göz kırptı ve işi bitireceğiz
Evetbirisi hancocka pis mi dedi
Aha da bana göz kırpması. Robin ile bana özel bir resim. Hadi başka kapıya sen.Yürü pis Hancock'cı seni Robin'i sana yar etmem
Senin yüzünden olduhancocka nasıl pis dersin sana hiç yakıştıramadım aşk olsun hocam
Hancock'ı benden soğuttunben naptım
Bana göz kırpıyor burda , sen yanlış gelmişsinAha da bana göz kırpması. Robin ile bana özel bir resim. Hadi başka kapıya sen.
Robin'in bana göz kırptığını gördükten sonra böyle oldu hocam. Şu anda ne dediğini bilmiyor. Hancock'un bile ne kadar güzel olduğu aklına bile gelmiyor. Şu anda şok geçirıyorben naptım
Sen çıkana kadar Hancock'ı seviyordum sonra sen çıktın yok Hancock böyle yok şöyle diye diye iyice soğudumne alakası var hocam senin soğuyacağın varmış
hancockun güzelliği aklına gelmiyorsa şokdadır zaten hocam
Evet bana göz kırptı ve resmi sana gönderdi çünkü aşkımızı belli etmek içinRobin'in bana göz kırptığını gördükten sonra böyle oldu hocam. Şu anda ne dediğini bilmiyor. Hancock'un bile ne kadar güzel olduğu aklına bile gelmiyor. Şu anda şok geçirıyor
@Red Hair Shanks
Sana göz kırpsa, göz kırptıüğı resmi bana gönderirmiydi. Sen avcunu yalamışsın bence