aptallık etti capon arkadaş 2-3 günde verip bitirmesi lazımdı işi
öte yandan ben yüklenen 7 partı da indirdiğim için tuzum kuru
öte yandan ben yüklenen 7 partı da indirdiğim için tuzum kuru
olmadı.. Sen şimdi niye böle bişey düşündün ki, görüntü kötü de olsa en azından izliyorduk daa..valla ne yalan söyliyim mutlu oldum oh iyi olmuş
izliyorduk da... diye adam burnumuzdan getiriyorduolmadı.. Sen şimdi niye böle bişey düşündün ki, görüntü kötü de olsa en azından izliyorduk daa..
Geçen bir iki kişinin 'ben olsaydım süründürürdüm sizi' demesinden sonra japon elemanın yine de insaflı olduğunu düşünüyordum nedense..izliyorduk da... diye adam burnumuzdan getiriyordu
kaliteli görüntü olsun sürünelim ama buGeçen bir iki kişinin 'ben olsaydım süründürürdüm sizi' demesinden sonra japon elemanın yine de insaflı olduğunu düşünüyordum nedense..
Hem de epey insaflıymış. Ben olsam ikişer dakikalık partlar halinde 2-3 saate bir yüklerdim.Geçen bir iki kişinin 'ben olsaydım süründürürdüm sizi' demesinden sonra japon elemanın yine de insaflı olduğunu düşünüyordum nedense..
usta bildiğin japon işkencesi olurmuş o dediğinHem de epey insaflıymış. Ben olsam ikişer dakikalık partlar halinde 2-3 saate bir yüklerdim.
kaliteli görüntü gelene kadar zaten sürünecez de bu görüntüyle bu elemanın yaptığı da yabana atılır bişey değil hani..kaliteli görüntü olsun sürünelim ama bu
Aga sen bunu yazdıktan sonra diğer japonların neden sinema çekimini bile youtube atmadıklarını daha iyi anlıyorum..Hem de epey insaflıymış. Ben olsam ikişer dakikalık partlar halinde 2-3 saate bir yüklerdim.
hiç kimse korkusundan açık açık birşey diyemezdi ama içlerinden söverlerdiHem de epey insaflıymış. Ben olsam ikişer dakikalık partlar halinde 2-3 saate bir yüklerdim.