Olsaydı iyi olurdu. Gelir iki karizmatik hareket yapar giderdi...İçten içe sevindin değil mi![]()

Olsaydı iyi olurdu. Gelir iki karizmatik hareket yapar giderdi...İçten içe sevindin değil mi![]()
Zoro ile Beckman'ı benzer portrede, Sanji ile Kata'yı da benzer portrede göstermişler filmde.Film ekibi içinde bir Kata'cı var yüksek ihtimal. Dof ve Croco'yu adamdan saymamış.
Katanın olduğu yerde Yasopp gözlemle yönlendirme yapıyor:/Zoro ile Beckman'ı benzer portrede, Sanji ile Kata'yı da benzer portrede göstermişler filmde.
Shanks yardımın çok değerli falan diyor Kata'ya.
İlk Kata ayıkıyor orda da yalnız .dKatanın olduğu yerde Yasopp gözlemle yönlendirme yapıyor:/
Stampede izlemedim ama iyi sahne almış Crocodile. Dof biraz geri kaldı gibi popülerlikte. Mangada gözükmesini bekleyeceğiz artık.Bir önce ki filmde Croc vardı. Önce ki filmin villianı ile geçmişte vs atmış şeklinde söylendi bırak da bu filmde olmasın...![]()
Doflamingo ID de olduğu için ufak bir cameo dışında gösteremezler.Manga'da çıksa da böyle filmde çıksa da böyle.Üstüne Karasakal ve Shanks tayfalarıyla çıkacak derken popülerliği düşmeye devam eder.Stampede izlemedim ama iyi sahne almış Crocodile. Dof biraz geri kaldı gibi popülerlikte. Mangada gözükmesini bekleyeceğiz artık.
Dof'un arcında bile Croc popülerlik anketlerinde daha öndeydi Dof'dan...Stampede izlemedim ama iyi sahne almış Crocodile. Dof biraz geri kaldı gibi popülerlikte. Mangada gözükmesini bekleyeceğiz artık.
Doflamingo geri dönecek diye yorumladım.Görünüşe göre Dof
Croc canon olacak.
Oda sormamış mı hani yamato nerde diye cık cık cıkFilmciler Dof'un ayağinı kaydırmis @Millennium Wizard @II. Invictus