Shanks heralde bu düşük standartları geride bıraktığı için boş işlerle uğraşmıyor artık.Mihawk'ın en iyi kılıç ustası olması onaylanmasının sebebi ustasının Shanks olmasıymış...

Shanks heralde bu düşük standartları geride bıraktığı için boş işlerle uğraşmıyor artık.Mihawk'ın en iyi kılıç ustası olması onaylanmasının sebebi ustasının Shanks olmasıymış...
Fujitora Shanks'a dalıyomuş şu mal Uta büyüye başlamasaOlur da sahneleri merak eden varsa sinema çekimi:d
edit: biraz baktım hiçbir şey yok filmde. @Miyata Ichiro yalnız Kata ve Shanks'ın diyalogları var. Tabi Yasopp gelip mahvediyor malum sebeple:d航海王:红-正片(枪版) 在线播放 - 小宝影院 - 在线视频
航海王:红剧情:在㇐个小岛上,世界上最受欢迎的神秘女歌手美音,将首次公开在众人面前表演。美音拥有被赞赏为“异次元”的优美声音,会场上坐满了来自世界各地的粉丝,包括海贼及海军…全世界期待已久的歌声即将回荡!故事将从她是xiaoheimi.net
Tezekten hallice.Olur da sahneleri merak eden varsa sinema çekimi:d
edit: biraz baktım hiçbir şey yok filmde. @Miyata Ichiro yalnız Kata ve Shanks'ın diyalogları var. Tabi Yasopp gelip mahvediyor malum sebeple:d航海王:红-正片(枪版) 在线播放 - 小宝影院 - 在线视频
航海王:红剧情:在㇐个小岛上,世界上最受欢迎的神秘女歌手美音,将首次公开在众人面前表演。美音拥有被赞赏为“异次元”的优美声音,会场上坐满了来自世界各地的粉丝,包括海贼及海军…全世界期待已久的歌声即将回荡!故事将从她是xiaoheimi.net
Bu Shanks fanları film çıkacağı zaman o sahneyi kesip atar internete.Fujitora Shanks'a dalıyomuş şu mal Uta büyüye başlamasa![]()
Adamlar rahat rahat takılmış ben de bunlar da Ryokugyu gibi olacak sandım. Pek abartılan kadar bir şey yok. Fuji reis harbi tehlike bu arada.Bu Shanks fanları o sahneyi kesip atar internete.![]()
Meyve kontrolü+uyanışla deli dehşet bir şey olur.Adamlar rahat rahat takılmış ben de bunlar da Ryokugyu gibi olacak sandım. Pek abartılan kadar bir şey yok. Fuji reis harbi tehlike bu arada.
Olmaz.Hem kör hem topal olmaz cıks...Fujitora Shanks'a dalıyomuş şu mal Uta büyüye başlamasa![]()
Kılıcı göstermiş raconu kesmiş, Uta kurtarmış.Olmaz.Hem kör hem topal olmaz cıks...![]()
Uta kafes mi açmış napmışta kurtarmış.Kılıcı göstermiş raconu kesmiş, Uta kurtarmış.
Shanks'in 1 milyarlık ödülüne ne diyorsun? Mihawk ile son çarpışmaları bu dönemde olmuş?Olmaz.Hem kör hem topal olmaz cıks...![]()