Konsantre bozmaktan ziyade engellemek olarak algıladım. İzleyince netleşir bu kısım.Zamanında kral haki ile başkasının haki kullanması etkilenebilir demiştim. Bu oraya çıkıyor gibi. Katakuri'nin konsantresini kaybettiğinde geleceği görememesi de bunu destekler. Kral hakiden daha fazla konsantre bozan bir şey yok zaten.
Mf'de amirallerin tepkisine bakınca bu yetenekten böyle güçler türemesi çok absürt durmuyor.Shanks'ın gücü çok zorlama duruyor bence.
Engellemesi öyle gerçekleşiyordur.Konsantre bozmaktan ziyade engellemek olarak algıladım. İzleyince netleşir bu kısım.
Mf'de amirallerin tepkisine bakınca bu yetenekten böyle güçler türemesi çok absürt durmuyor.
Tepki? Adamlar Luffy’e saldırmaya devam ettiKonsantre bozmaktan ziyade engellemek olarak algıladım. İzleyince netleşir bu kısım.
Mf'de amirallerin tepkisine bakınca bu yetenekten böyle güçler türemesi çok absürt durmuyor.
Yanan kılıç? Kid de yanık yaralı birinden bahsetmişti. Bu kişiye o yarayı Shanks'ın vermiş olması ve Kid'in de Kızıl Saç Korsanları ile girdiği aksiyonda bu durumu öğrenmiş olması olasılığı?Düellolarda haki kapattığı netleşti. Meyveyi bozması yetmedi bir de haki blokluyor. Acayip bir şey olma yolunda...
Oda o kadarını da mangaya saklamıştır yahu.Shanks'ın gözünden lazer çıkardığı kısmı yazmayı unutmuş arkadaş, filmin sonunda da uçarak adayı terk ediyor.
Biraz op geldi, o yüzden sevmedim. Diğer hakileri falan da engellerse aşırı derecede güçlü olur bir de.Konsantre bozmaktan ziyade engellemek olarak algıladım. İzleyince netleşir bu kısım.